Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни се пише тази сряда

Видяна: 8900 пъти

Овен
Може да постигнете нещо голямо в кариерата си. Ден на заземяване на доходни места за хората с качества и амбиции. Символ е короната, която ви чака на върха на планината. Не се отклонявайте от целта, подпишете нови договори, изградете преспективни връзки. Вечерта се приберете навреме. Насрочете за утре до обед срещите, които изискват допълнителни преговори и информации.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Ден на базовите проекти. Може да ви предложат изгодна и добре платена работа или бизнес позиция. Заемете се и с благоустройството на дома и офиса. Спазвайте правилата за безопасност. Внимавайте какво пиете и ядете. Денят е зареден с алергични реакции, които може да се усетят на различни нива и да навредят на връзките ви. Не засягайте никого на болното място.
6
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Днес основната битка на интереси касае базата, на която ще се развивате и работите в бъдеще. Добре е да се закупуват имоти и уреждат наемни отношения. До утре на обед ще постигнете максималното. Подпишете нови договори, обединете сили и ресурси с подходящите и добре проучени хора. Събуждат се скрити съпротивителни сили в организма. Пасивността е нежелателна.
5
Работа
6
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Един от най-силните дни за действие в посока на голямата ви амбиция и лична цел. Подпишете нов договор, явете се на конкурси, търсете съмишленици и нови съюзници за личните си инициативи и дейности. Може да изкачите висок връх и да извоювате придобивки и екстри не само за себе си, но и за някой друг. Планирайте преговори с потенциални клиенти и спонсори.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Лъв
Днес и за родените в третата декада се очертават финансови проблеми. Въздейства ви кармичен кръст. Ще се разпространяват неточни или фалшиви информации, които ще ви навреждат и поставят в позиция на длъжници, дори и спрямо тези, които нещо ви дължат. Ще ви струва скъпо завладяването на нова база и сключването на нови договори. Отложете важните разговори за утре.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Днес сте в силна позиция, но близките и децата ще ви създават проблеми с рисковете, които поемат. Добре е вие да се разпореждате с финансите на семейството поне в днешния ден. Подпишете нови договори. Може да постигнете връх в кариерата си. Явете се на конкурси и прослушвания. Обърнете внимание на храната. В следващите два дни зравето ви ще е нестабилно.
6
Работа
5
Пари
6
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Може да спечелите много стига да не влизате в комбина и да не участвате в рискови начинания особено с родените под Скорпион и Телец, които ще ви поставят между чука и наковалнята на собственит си интереси, проблеми и отношения. Ако в играта се вкючи и Лъв на властови позиции, трудно ще си вземете своето. Постарайте се да владеете положението във всеки момент.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Днес за всяко удоволствие ще се плаща. Другите ще получават желаното от вас на ниска цена, а вие ще се бръкнете дълбоко. Постигнатото ще ви зарадва, но ще се ядосате като разберете, че са ви използвали и че сте платили за екстрите на друг. Излизате от примката на задлъжняването чак към края на деня. Утре в живота ви ще се появи неочакван благодетел и работата ви ще потръгне.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Не пропускайте важни делови срещи и разговори, водете преговори с настоящи и бъдещи партньори, уточнете условия по имотни сделки, прехвърляния и разплащания. Не отлагайте подписването на новите договори за следващите два дни, когато Луната ще ви гледа в опозиция и груповите проекти може да зациклят. Денят е силен в материален и обезпечаващ план. Действайте.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Ден на обрати. Предстои елиминации на конкуренти в бизнеса ви. Съдбата ви дава шанс да се издигнете на престижни и властови позиции. На прага сте на изгодна сделка. Реагирайте едекватно на предложения и покани за съвместни делови участия. Сега е момента да поставите условията си пред тези, с които имате отношения в материален план. Договаряте се с работници и работодатели.
6
Работа
5
Пари
6
Любов
6
Късмет
5
Здраве
Водолей
Днес материалните ви интереси може да бъдат сериозно засегнати. Партньори и близки правят неразумни разходи и вложния, а и вие може да се решите на губещ ход. Не тръгвайте рано на път, все нещо ще се обърка. Ще срещнете опасно изкушение и в любовта, а на работното място ще правите услуги и ще работите за чужда кауза и интерес. Ще се почувствате излъгани и употребени.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Всичко предприето днес има тенденция да се развива по правилата и да ви донесе придобивки, късмет и лично удовлетворение. Рекламирайте се, явете се на конкурси и прослушвания, търсете по-добро място за развитие на личните си таланти, дарби и нужди. Във всеки проведен разговор ще има перспектива. Може да изкачите висок професионален връх. Ще се обаждат спонсори.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве \монитор

Публикувана на
12 Януари 2022 година