Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Изрязаха Матю Пери от „Не поглеждай нагоре“

Видяна: 20069 пъти

Актьорът Матю Пери, прочул се с култовата си роля на Чандлър Бинг в комедийния сериал „Приятели“, е бил изрязан от крайния вариант на най-новия филмов хит на „Нетфликс“ - „Не поглеждай нагоре“.
52-годишната звезда е снимал в една от ключовите сцени на заглавието, като е бил пред камерата заедно с екранния президент, изигран от Мерил Стрийп и сина й, чиято вратовръзка затяга Джона Хил. Въпреки това участието му е било изрязано от финалния вариант на продукцията. Въпреки че нито Пери, нито режисьорът Адам МакКей или представители на „Нетфликс“ са коментирали решението, мнозина фенове изразиха недоволството си от направеното решение.
За това, че екранният Чандлър трябваше да участва в „Не поглеждай нагоре“ се знаеше отдавна, а пръв за това съобщи самият актьор, който публично изрази задоволството си, че ще снима заедно с Мерил Стрийп. Дни след премиерата на филма в стрийминг платформата пък онлайн се появиха и кадри от изрязаната сцена с Пери. Според голяма част от феновете на филма, причината за изрязването на сцената е с цел да се спести екранно време. Въпреки това почитателите на Чандлър от „Приятели“ негодуват, че не са видели любимеца си, който не е работил в киното и телевизията от 2017 г. насам. /монитор

Публикувана на
11 Януари 2022 година