Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Яна Маринова пребивана от гаджето си

Видяна: 27450 пъти

Яна Маринова се изповяда пред Мариян Станков - Мон Дьо в предаването "Събуди се", видя HotArena. Историята на една дъщеря, преживяла огнения ад на домашното насилие.
"Осъзнавам, че много неща в живота си съм ги правила, въпреки че се опитвах да вървя срещу всичко, което майка ми ме е учила. Въпреки че се поддадох на това време, което беше мутробарок, както съм го кръстила. Въпреки че имаше моменти, в които ходех по чалгите, вместо да си отида при книгите. Въпреки че по улиците се стреляша и аз попадах в болница, защото съм улучена. Въпреки че имах тогава гадже, което ме смилаше от бой и което явно съм си намерила, за да ѝ докажа, че и аз мога да съм толкова готина и да съм такъв герой от филм като нея", каза още актрисата.
"Даниела, майка ми, Дункела от "Дружба", така ѝ казваха, защото беше и мъжкарана на всичкото отгоре, ходи с минижуп и яде шамарите от техните заради това, че се разхожда така. Нямаше клуб в София, в България, в който да не може да влезе, когато си пожелае. Водеше ме в тогавашната "Ялта", за да ме учи как да танцувам и да не съм като дървено човече. Тя ме научи също, че мога да имам 2 стотинки в джоба си, но да съм царицата на партито. Ако беше в днешно време, щеше да е супер успешна, популярна и родендрол", разказа Яна, пише България днес.

Публикувана на
11 Януари 2022 година