Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

На кои ще им се объркат сметките този вторник

Видяна: 17385 пъти

Овен
До обед печелят тези, които са в кухнята на нещата. Нищо ново не започвайте, ако усещате, че нещо ви се губи или не сте достатъчно посветени в деловата част на проектите. Този ден ще промени финансовото ви положение. Един ще забогатее, друг ще обеднее. Започват реформи, конфликтите са неизбежни. Хващате кокала в движение или го изпускате и оставяте печалбата в ръцете на друг.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
До обед ставате свидетели на колегиални конфликти, които ще доведат до елиминация на единия, а това ще се отрази положително на личните ви амбиции и стремежи. Постарайте се да заемете бързо овакантените позиции. Подпишете нови договори и поставете условията си. Не споделяйте нищо от разговорите, които ще водите днес. Който си затваря устата, той ще води в играта.
6
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Не бързайте, до обед ще се развиват негативни процеси, които може да елиминират от бизнеса ваш конкурент, но и да ви попречат да направите планираните ходове и промени. Контролирайте играта на чувствата. Запазете неутралитет, ако някой настоява да се включите в опасна връзка. Родените около 10 юни може да получат алергични реакции към храни или напитки.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Ден за проучвания и сондажи. Препоръчват се активни действия към края на работното време, когато отношенията ще са изяснени и посоките ще се очертаят. Ще се случват събития, които може да елиминират конкурент и да извадят кандидатурата ви на преден план. До 13-и на обед се постарайте да подпишете важни договори и да се устроите на печеливша позиция. Поставете условията си.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Родените във втората декада привличат днес неприятни случайности. Стойте мирни, не теглете кредити, не предприемайте рискови пътувания и финансови операции. Каквото загубите трудно ще възстановите. Липсва ви важна информации или някой скрива от вас неприятни факти. Търсете нови източници, които да ви осведомят как стоят нещата. Не си правете планове, ще се нарушат и коригират.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Днес и утре пет планети от другите два земни знака ще ви облъчват в перфектни аспекти. Ще се радвате на внимание и обгрижване, работата ви ще потръгне, ще постигнете нещо важно при преговори и може да подпишете изгодни и дълготрайни договори. Използвайте всяка възможност за устройване на по-висока, доходна и стабилизираща позиция. Не си губете времето, действайте активно.
6
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Ден на изкушаващи предложения, от които някой ще спечели много, а друг ще остане излъган. Не участвайте в колективни инициативи и се постарайте сами да взимате решения, за да не се сърдите после и да не сте длъжници на никого. Печелят добре информираните и готовите да направят силен ход в бизнеса още в следващите дни. До вечерта ще се справите с тежък проблем.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Денят носи внезапни промени в работата и в отношенията на родените във втората декада и особено около 1 ноември. Бъдете внимателни. Не предприемайте рискови пътувания, не участвайте в облози и състезания. Днес е важно да си защитавате позицията и базата, на която сте стъпили. Нищо да не се продава, а и покупките и сделките, които правите ще са неизгодни за вас.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Днес се играе на котка и мишка в материален и финансов план. До обед нищо ново да не се започва. Вероятно е да сбъркате и да работите за чужда сметка. Но после до края на работното време ще направите силен ход и може да спечелите пари и изгодни позиции за бъдещето. Планирайте подписване на нови договори и в утрешния ден. Тази вечер проведете уточняващите разговори.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Днес и утре може да спечелите повече отколкото предполагате. Чакайте предложения за работа. Използвайте всяка възможност за внедряване на печеливша бизнес позиция. Идват постъпления в бюджета. Някой ви връща дълг и до два дни може да излезете от лична и материална криза. В живота ви се завръщат и каещите се грешници, а и вие коригирате отношението си.
6
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
За родените около 1 февруари денят носи повишен риск особено във финансовата област. Не предприемайте несъгласувани със семейството си действия. Послушайте съветите на родителите, на истинските приятели и на капацитетите в интересуващата ви област. Вечерта се приберете навреме. Не поемайте излишен риск, не влизайте в казиното, не участвайте в облози и залагания.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Този ден ще обърка сметките на доста хора, но вашите ще бъдат точни и до края на деня може да очаквате печалби. От обед навлизате в един от силните си и успешни периоди. Приемайте всяко предложение, търсете нова база за внедряване и подпишете нови договори. Някой ще дочака и повишение. Тази вечер не приемайте ролята на арбитър между двама, за да не излезете виновни.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве\монитор

Публикувана на
11 Януари 2022 година