Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 17060 пъти

Овен
Ден на феникса, възкръсват стари връзки. Може да се подновят договори и да се излезе от зациклен период. Важното свършете до обед. Преместете се на ново място, осигурете си и нова база за развитие. Тенденцията е да се привличат партньори от миналото. От обед до утре на обед се очертават намеси и ултиматуми. Работете повече за личните си интереси. Дано сте си научили урока.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
До обед е важно да се уточнят отношенията, да се признаят честно пропуски и прегрешения и да се отиде към споразумения. В организма ни се задействат енергии на фино душевно ниво. С някакво шесто чувство усещате къде сте сбъркали и как да се коригирате. Ако не намерите време да се изясните и извините конфликтите ще се задълбочат следобед и утре нищо няма да върви по правилата.
5
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
До обед е благоприятно за пътуване и гостуване, за преговори и напасване на отношения. Обадете се на тези, с които искате да подновите старите връзки, взаимодействия и бизнес. Следобед може да ударите на камък в преговорите, но вечерта ще ви се обадят с изгодно предложение. Луната навлиза в Телец, стимулират се деловите преговори, активизира се търговската инициатива.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Важното уредете до обед. Родените в третата декада може да получат откази на едно място и предложения на друго. Проблемът е, че може да се отложат пътувания или да се пренасочат пари и дейности в нова или непозната посока, което ще изисква повече лични разходи и време. От обед до утре на обед нищо да не се започва. Ще се случват събития изискващи бърза и адекватна реакция.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Денят е силен особено за родените в третата декада, които ще успеят да стоплят отношенията и до привлекат за обща работа или съдействие нужните им хора. Действайте активно и до обед свършете важното за деня. След това колелото ще се завърти, може да изпаднете във финансови затруднения до 13-и. Ще срещате отпор от страна на група хора съюзили се срещу вашите интереси.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
До обед се обадете на старите си партньори, направете някои заявки и предложения и обсъдете съвместни проекти. Добре е за командировки и разговори на четири очи. Не ползвайте посредници. В този ден може да се намерят и приготвят лекарства и за най-сложните болести. Проведете нужните консултации със специалисти. Вечерта чакайте съобщение и делово предложение.
5
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Луната от Овен и трите планети в Козирог са в критични аспекти със Слънцето на родените в третата декада. Нищо ново да не се започва. Увеличете дистанциите, не се обяснявайте с никого за нищо и не позволявайте да ви включват в колегиални войни. Може да получите неприятни съобщения. Постарайте се да контролирате емоциите и да не реагирате първосигнално.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
До обед се постарайте да приключите с програмата си за деня. Следобед навлизате в рисков период. Много неща ще се правят на тъмно и ще се скриват от вас. В следващите два дни това може да доведе до загуби на пари и позиции. Луната навлиза в знака на опозицията ви Телеца и сключва пречупващи аспекти с Меркурий и Сатурн от Водолей. Никой няма да е достатъчно искрен.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Родените в третата декада може да изиграят решителния си коз в началото на работното време. Постепенно се нагнетява напрежение и някакво особено очакване. Следобед довършете започнатото, което ще ви осигури базата за новите начинания и проекти. В следващите дни може да получите чаканото финансиране или друг материален стимул за действие. Разчистете терена.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Днес и родените в третата декада ще взимат болезнени решения. На всички нива е нужен компромис. Ако тръгнете готови за битки с големи претенции и изисквания, нищо няма да се получи, а още повече ще влошите нещата. Вечерта в главата ви ще се оформи окончателен план за действие. Ще получите и съобщения, които ще помогнат в следващите два дни да направите верния ход.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Водолей
Днес имате много посоки на избор и шансове, които не бива да се пропускат. Привличате нужните хора, а някой се опитва да привлече вас давайки си сметка, че сте нужния и важен за него човек. Няма значение чия ще е инициативата. Важното е да се направят първите стъпки и да се изпробват новите възможности. Подпишете нов договор. Нищо важно не оставайте за следващите проблемни за вас дни.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Добре е да започнете деня с обаждания и опити за стопяване на дистанциите с нужните ви хора. Направете първи крачката, не продължавайте с изчакването и сърденето, това само ще изчерпва енергията ви. В момента навлизате в период на презареждане на връзки, отношения и лични намерения. В следващите два дни подпишете нови договори. Не оставайте нищо важно за 13-14-и.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве \монитор

Публикувана на
10 Януари 2022 година