Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Юпитер и Плутон ни носят пари

Видяна: 19032 пъти

В края на март и през април Юпитер ще е в секстил с Плутон. Този аспект е свързан с икономиката. Някои браншове ще започнат да се възстановяват и ще се усети някакъв прогрес. Това каза астрологът Мира Кунева. Видеоклипът й за 2022 година, в който тя разказва за влиянието на планетите върху здравето, икономиката и върху обществото, тя е публикувала в YoTube канала си Mira Kuneva.
След завършване на техническо образование, специализация и аспирантура в областта на приложна математика и механика през 1995 година тя открила астрологията.
„През пролетта Юпитер ще е в съвпад с Нептун. Това може да е едно хубаво време за държавите, за хората, през което да израснат. Добре е тогава да планираме важни неща, да си изградим стратегиите, плановете и проектите за това как искаме да се развиваме през следващите години“, обяснява астрологът.
„За някои тези аспекти ще са изключително важни, защото ще са точни. Рибите, Раците, Скорпионите да им обърнат голямо влияние, особено родените в третата декада на тези знаци! За тях тези аспекти ще донесат добро развитие. За всички нас това ще е добро време за образование, за разширяване на съзнанието ни“, добавя тя.
Според нея, 2022 година с нищо няма да е по-тежка от предходните две.
„Според китайският зодиак това е годината на Водният Тигър. Под този знак винаги настъпват много големи промени в свата, но Водният Тигър кара тези промени да текат бавно и плавно. Това са години, през които има промени без те да са революционни и кризисни. Това е много добро време за творчество“, коментира Мира Кунева.
„Според нумерологията 2022-ра е шестица, а това е числото на Венера. Затова се надявам да не е толкова страшна година“, добави тя.
Дори самият факт, че през тази година ще има само четири затъмнения подсказва, че ще е по-обикновена.
„През 2022-ра Уран продължава хода си в Телец. Свикнахме вече с него. Това ще доведе до реформиране на финансовата система в света в рамките на следващите няколко години. Промените вече започнаха. През 2021 г. имахме на няколко пъти много трудни аспекти на Сатурн и Уран, които винаги обозначават началото на икономическа криза и ние видяхме, че въпреки изкуствените забавяния в крайна сметка през декември се видя, че не може да се избегне галопиращата инфлация“, заяви астрологът.
„През 2022-ра обаче Уран и Сатурн ще са в квадратура, но вече не точна през март-април и след това отново през септември, октомври и ноември. Предполагам, че и в двата периода ще има някакви стресове, свързани с пари, с природни бедствия, икономически кризи или нещо, свързано с пандемията. Аспектите обаче не са точни и няма как да са толкова тежки събитията, свързани с тях“, добави тя.
„Може да се каже, че през 2022-ра промените, които започнаха през 2021-ва, ще си текат, но без толкова да ни удрят. Определени браншове в икономиката ще пострадат. Не е ясно кога ще се възстановят, но ще се развиват други отрасли“, подчерта Кунева.
„През Новата година Плутон продължава да се движи в Козирог. През зимата на 2023-та той за първи път влиза във Водолея. През 2024-та започва нова епоха. Големите промени тогава ще се оформени“, уточни тя.
Според нея се приближаваме към глобални кардинални промени.
„Сатурн се движи във Водолея. Хората, които ще усетят най-силно тези сатурнови и уранови аспекти, са родените в средните десет дни, т.е. втората декада на неподвижните знаци и в първите дни на третата на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Тези, които имат Слънце там, както и асцендент от 10 до 21 градуса на посочените знаци, най-силно ще усетят тези аспекти на Уран и Сатурн“, обяснява астрологът.
„През 2022-ра слънчевите затъмнения се случват в знаците Телец и Скорпион. Тези знаци винаги са свързани с пари, с икономика и с ценности. Най-вероятно тогава ще ни научат да си ценим парите повече и да ги изкарваме по нов начин. Ще засегнат и въпроса за нашите ценности“, пояснява тя.
„Когато затъмненията са свързани с Телец, винаги засягат природата, храните, климата. Сатурн и Уран много често са свързани с природни катаклизми. През пролетта Юпитер ще е в съвпад с Нептун. Това обикновено води до наводнения, проливни дъждове“, предупреждава Кунева.
„Затъмненията през 2022-ра ще са най-важни за Телеца и Скорпион, както и за хората, които имат лични планети, асценденти в градусите на затъменнението. Те ще имат големи промени в живота си“, добавя тя.
„На 29 декември Юпитер влезе в Риби. Ще продължи хода си под този знак до 10 май. Това води до сериозна смяна на енергията. 12-годишен цикъл за човечеството ще бъде завършен в този период. Ще трябва повече да говорим за човечността, за състраданието, за милосърдието, за способността да даваме, да приемаме света по-благо и смирено, а не с толкова много агресия и гняв“, съветва астрологът.
„Юпитер в Риби също е свързан с обръщане към духовното в нас и с преоценка на личните си ценности и потребности. Гордостта и агресията трябва да вземат по-ниски стойности“, добавя тя.
„От 10 май до 20 октомври Юпитер ще е в Овен. Ще има мощна енергия. Тогава природата сякаш ще ни каже „време е живота отново да започне да тече“. Всички ще усетим тази огнена енергия и ще искаме да живеем по-активно, но най-вече това се отнася за родените под знаците Овен, Лъв и Стрелец. Те ще са зарадвани за преминаването на Юпитер през Овен“, разкри Кунева.
През есента Юпитер ще се върне в Риби и това, което сме планирали през пролетта, може да го завършим, добавя тя.

Публикувана на
09 Януари 2022 година