Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Рейтинг на разбитите сърца

Видяна: 10126 пъти

12. Везни
Покровителката на знака - планетата Венера - щедро надари своите подопечни с щастие и късмет в любовта. Везните притежават специално изкуство да очароват човека, от който се нуждаят, карайки най-интересните представители на човечеството да се влюбят в тях.
11. Стрелец
Стрелците са влюбчиви и понякога лековерни. Те могат да попаднат на нечия стръв, но когато самите те търсят любовта, тогава процесът върви лесно и естествено. И Стрелецът бързо ще разобличи хитростта, печелейки репутация не само на авантюрист, но и на борец за честни отношения.
10. Телец
Телецът не е на първо място сред късметлиите в любовта, въпреки че тяхната планета е Венера. Това помага на любовния фронт и тяхната енергия по природа, а интуицията води до факта, че Телецът със сигурност няма да остане самотен.
9. Дева
Девите са достатъчно придирчиви, така че дори присъщият им късмет рядко допринася за намирането на интересен партньор. Въпреки това, много често Девите просто не забелязват признаци на внимание, обърнати в тяхна посока, често пропускайки доста достойни опции. Определено няма да пропуснат принца на бял кон или Сивия с алени платна.
8. Овен
Ако Овните са се обявили за жертва, тогава уверено и целенасочено вървете към целта си, постигайки специално разположение в любовта. Но те често се бъркат в истинските качества на любимия. Оттук и разочарованието, Овенът не страда много дълго: естествената адаптивност им помага бързо да преминат към друг обект.
7. Риби
Рибите често стават жертва на тези, които обичат да манипулират чувствата, те просто ги привличат. Но щом осъзнаят незавидното си положение и започнат да се оплакват от несправедливостта, избраният започва да се извинява и всичко му се прощава.
6. Козирог
Трезвият и рационален подход обикновено бързо охлажда жарта на любимия, лишавайки земния знак от възможността да бъде истински щастлив в любовта.
5. Рак
Намирането на единствения е целта на живота им и затова потенциалните ухажори често заминават само защото претенциозните Раци ги смятат за недостатъчно достойни.
4. Лъв
Лъвовете обичат да бъдат в светлината на прожекторите, опитвайки се да приемат всички комплименти от обожателите си и затова често им липсва истинската любов. 3. Водолей
Водолеите често се опитват да продължат напред, включително в сферата на любовта, която не винаги работи правилно. В същото време, те често успяват да изберат не тези, с които биха могли да намерят истинско щастие. Те трябва да се отпуснат малко и да насочат енергията си в друга посока.
2. Близнаци
Близнаците разпръскват жарта си върху други неща - пътувания, приятели, хобита, работа, бягане от сериозни връзки: те не са готови за тях цял живот. Всъщност не може да се каже, че нямат късмет в любовта, просто трябва да „узреят“ за това.
1. Скорпион
Най-секси и най-атрактивната зодия се оказва аутсайдера. Въпреки факта, че съблазняването на жертвата е познато и доста лесно нещо, той е нещастен във връзката. Често той е виновен, измъчвайки партньора с натиск от всички страни. Под съкрушителната атака спътникът избягва, оставяйки Скорпиона без нищо, който, без да се замисля, отива на следващия лов.© Actualno.com

Публикувана на
09 Януари 2022 година