Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

На кои тази неделя ще им върви

Видяна: 10360 пъти

Овен
Днес може да се кажат тежки думи. Вадят се на показ скрити тайни. Ден на вербалната магия, внимавайте какво си пожелавате и какво желаете на близък. Искате или не, но ще изживеете някакво приключение, което ще ви извади от досегашните отношения и ще ви вкара в нов коловоз на връзки и дейности. Следобед се обадете на тези, с които сте в конфликт и се постарайте да оправите нещата.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Днес Слънцето е в съвпад с изкусителката Венера, но и в конфликт с Луната. Ще се наложат облезнени избори и разговори. Вероятно е връщане към старите връзки, които осигуряват повече стабилност. Нищо няма да става безболезнено, ще има сълзи и разправии. До обед сме под власта на вербалната магия, каквото кажете и си пожелаете ще се сбъдне. Следобед духовете се успокояват.
5
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Тенденцията е по незначителни поводи да пламват свещени войни. Ако някой ви има зъб със сигурност ще го покаже. От друга страна днес и утре не е препоръчително да се вади зъб, освен ако няма накъде. С напредването на деня намирате начин да сложите в ред връзките. Възраждат се на нова база отношенията и всеки си взима поука, но една невидима студенина ще остане още дълго.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
До обед с всеки може да влезете в конфликти и да се скарате по незначителни поводи. Денят е критичен за отношенията. Следобед вземете инициативата в свои ръце, извинете се ако трябва и се постарайте да стоплите вледенените отношения. Подгответе терена за предстоящите инициативи. До утре на обед сложете на мястото им връзките, от които очаквате много. Нужна е дипломатична игра.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Днес е добре да се провеждат консултации и да се уреждат срещи. Започнете само такива дела и проекти, които до вечерта ще се приключат и изпълнят, ще донесат предимства и възвръщаемост на усилия и средства. Дългосрочните начинания стартирани днес ще зациклят и може да ви поставят в зависимости. Но каквото предприемете сами, по своя воля и по своя инициатива ще донесе ползи.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
До обед внимавайте какво си пожелавате, защото ще се сбъдне. Следобед потърсете тези, които по един или друг начин сте дистанцирали, а вече ви липсват. Простете и се извинете, ако в нещо сте сбъркали. В организма ни се включват в действие фините енергии. Даваме си сметка за истинските си чувства и за мястото, което заемаме в нечие сърце. Добре е за пътуване и гостуване.
5
Работа
4
Пари
6
Любов
6
Късмет
4
Здраве
Везни
Родените във втората декада е добре да поспят повече. До обед както и да постъпите на никого няма да може да угодите. Ако счупите домашен съд е знак за лош късмет. Следобед се опитвате да замажете положението, но ще срещате отпор. Вечерта вървите към изневери и изнервящи случайности, които ще ви дистанцират от важните хора и ще ви натоварят с чужди грижи и проблеми.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
До обед лесно се палите и казвате неща, които ще се чудите как да оправите следобед. Не влизайте в излишни спорове. Днес в организма ни се включват енергии на фино душевно ниво. Някой прави изповеди, за които може да съжалява, но поне ще му олекне. Не допускайте да си тръгнат от живота ви хора, които после ще ви липсват и трудно ще си върнете като приятелство и връзка.
4
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Родените във втората декада са стимулирани енергийно. Може да привлечете отново тези, с които в миналото сте се дистанцирали, а вече ви липсват. Ден за прокарване на нови пътища, там където са останали само пътеки. Следобед ще се разберете по спорните въпроси с роднини и приятели. Ако ви хрумне нещо, реализирайте го. Уточнете бъдещите действия в личен план.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Днес и за родените във втората декада няма да има спокойствие. Слънцето е в съвпад с Венера и в квадратура с Луната. Любовните ви връзки са поставени на изпитание. Старайте се да не засягате болни за всички теми. Не водете уточняващи разговори с тези, които обичате или сте обичали. Отношенията ще зациклят, а и старата ви алергия може да се обади. Стъпвайте на пръсти и в бизнеса.
4
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Водолей
До обед не се опитвайте да провокирате или да разберете някого. Очертават се намеси и опити да ви извадят от състоянието ви на летаргия. До вечерта лесно се стопяват дистанциите. Добре е за среща и разговори с тези, които искате да привличате в живота и дейността си. Планирайте за утре следобед срещите, от които очаквате пари, поръчки или вероятност за повишение в работата.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Сутринта е натоварена с негативизъм. Всичко ни дразни, скандалите тръгват от една накриво казана дума или непремерен жест. Следобед ситуацията се успокоява, лесно се отива към сдобряване, но горчивината остава. Кантролирайте емоциите и първосигналната си реакция. Сега е момента да насочите енергията си към творчество и работа с личното хоби. Намерете време за себе си.
4
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве \монитор

Публикувана на
09 Януари 2022 година