Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Каква душа притежавате

Ние сме души, облечени в човешки тела. Колкото повече живеем и преминаваме през житейските предизвикателства, толкова по-лесно разбираме каква е нашата мисия тук, какви са качества и страните, по които трябва да поработим. Може би ще разберете по-добре себе си, ако опознаете душата си. За целта сме подбрали 8 архетипа души. Вижте коя е вашата.
Шаманът – тези личности носят стари души, пропити с мъдрост. Обичат да демонстрират интелигентността си. Притежават скромност, която също показват от време на време. Умеят да се възползват от качествата си и това е тяхно право. Така живеят по-леко и спокойно.
Занаятчията – хора-творци, те непрекъснато се занимават с нещо, с което изразяват същността си. Изпитват нужда да творят и често са успешни. Те не разбират онези, които нямат талант, за тях е непонятно как те живеят живота си.
Мъдрецът – тези хора са креативни, често артисти. Обичат шумните компании, забавленията и имат страхотно чувство за хумор. Крият мъдростта зад чара си. Трудно стават сериозни, пазаря разсъжденията за себе си.
Кралят – хората с царска душа са родени водачи. Силни и смели, много самоуверени, заради които понякога изглеждат надменни в очите на околните. Тези хора са перфекционисти. В работата си могат да бъдат изискващи, особено ако са на ръководни позиции.
Свещеникът – тяхната мисия е да помагат на хората, да ги вдъхновяват и мотивират. Винаги може да се обърнете към тях за съвет или помощ. Трябва да внимават обаче, защото са склонни да се вслушат в егото си на моменти.
Сървърът – тези хора обожават природата и гледат колкото се може повече да са около нея. Винаги ще ви помогнат, стига да е по силите им. Често се разочароват, защото са много наивни. Трудно им е да казват не.
Ученият – интелигентни личности, които искат да опознаят света около себе си, все учат нещо, все разгадават мистерии. За тях нищо не остава тайна. Те не са скромни, но и има защо. Самочувствието им е с покритие.
Воинът – те се борят с житейските предизвикателства смело. Следват целите си, амбициозни са. Имат силно изразен темперамент. Гневът им може да им навлече неприятности, но и да ги накара да решат проблемите, които толкова ги мъчат.
/Actualno.com

Публикувана на
07 Януари 2022 година