Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме този петък

Видяна: 13500 пъти

Овен
До обед преговаряйте с партньори от страната, а следобед осъществете връзка с роднини и приятели в чужбина. Внимавайте и не приемайте на доверие чуждите идеи и предложения. Вероятни са измами от страна на трети лица в отношенията ви. Може да прекалите с алкохола или да хапнете нещо, което ще възбуди старата ви алергия. И в любовта и връзките се появява опасен дразнител.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
6
Късмет
5
Здраве
Телец
Да са ни живи и здрави имениците. Денят е зареден с веселие и желание да се излезе от рамките на ограниченията. Много хора ще си нарушат диетата. Като добавим и рисковете в дозировката на лекарства и алкохол е вероятно да имаме доста случаи на алергични прояви. Не отивайте в крайности, независимо колко ви е хубаво или сладко, за да не ви излезе после солено.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Един рисков, нездравословен и конфликтен ден особено за родените във втарата декада. Луна и Нептун от Риби са в конфликт с Марс и със Слънцето ви. Всичко ще ви дразни и разболява, ще ви предизвиква към агресия, алергични прояви и токсичности в отношенията. Внимавайте с дозировката на лекарства и алкохол. Не отивайте крайности, бъдете адекватни във всеки момент.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Рак
Този ден ще ви предложи различни варианти в отношенията. Може да се скарате с някого преди да се сдобрите и помирите с любов. Всяка идея ще се приема на нож и ще бъде посрещана с агресивна или безмълвна съпротива. Трудно ще убедите някой да ви съдейства или да бъде с вас, но ако успеете ще изпитате невероятни усещания, стига да не прекалявайте със стимулантите и алкохола.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Днес доста хора ще се държат неадекватно, ще му „отпуснат края” на празника на приятеля Иван и в момент на алкохолно опиянение може да споделят важни тайни. Постарайте се да останете с трезв ум и хладно сърце и ще получите това, което ви е необходимо. Вечерта осъществете връзки с чужбина. Може да се получат изгодни предложения, след дадената от вас оферта или информация.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Дева
Денят носи проблеми за родените около 5-15-и септември. Не отивайте в крайности както в отношенията, така и в хапването и пийването. Каквото се развали трудно ще се оправи. Може да се стимулират алергични реакции на различни нива, както в здравословен, така и в партньорски план. Ще ви дотежи връзката с някой, с когото мислите различно и вече гледате в различни посоки.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Колкото и да изядете до обед няма да напълнеете, но за вечерта това не се отнася. Лесно се отива в крайности, нарушават се обещания, диети и предписания. Денят е зареден с някаква непоносимост и алергичност, която за всеки ще се изрази на различно ниво. Внимавайте с дозировките на лекарства, алкохол и стимуланти. Не си позволявайте прекалени волности и в личен план.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Днес сме на масата, черпят приятелите Иван и Ивана. Подгответе се да водите важни разговори в привидно неангажираща среда. Лесно правите приемливи за околните личните си планове и идеи. Ще ви подкрепят дори и тези, които се колебаят. Някой ще уреди финансиране на проектите си. Ще получавате безплатни съвети и подкрепа, които едва ли ще получите при други обстоятелства.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Стрелец
Луна и Нептун от Риби са в конфликт с Марс от вашия знак. Случващото се в този ден носи алергичност и непоносимост към определени хора в дадена ситуация. Водят ви фикс идеи и фобии, може да влезете в конфликти, да кажете и направите нещо не на място. Контролирайте чувствата, дозирайте лакарствата и алкохола. Едно гостуване при приятел може да ви скара и раздели.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Козирог
Днес идват пари, печелите лесно влияние и си връщате загубени позиции. Мислете и действайте с по-далечна перспектива. Чакайте предложения и обаждания и от чужбина. Ще отпаднат някои тормозещи връзки и ще се създадат нови полезни контакти. Канете гости и гостувайте. Пътувайте и поздравете за празника стар приятел. Имате шанс да заемете овакантеното място и в нечие сърце.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Днес е важно да се мисли реалистично, да се отсеят фикс идеите и да се прецени кое може да се реализира в близко бъдеще. Ще получите подкрепа и предложение от чужбина и сами може да предложите свои оферти, продукти и идеи на пазара. Празникът позволява на маса да се уточнят някои връзки и подробности по сделки. Ще си проличат верните приятелства и работата ще потръгне.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Риби
Този ден може да сбъдне едно ваше желание и да реализира една идея, която не ви дава мира от доста време. Сключете нови договори, включете се в спонсорски програми и си уредете срещи с хора, които могат да подкрепят и финансират личната ви инициатива. Внимавайте с алкохола. Не отивайте в крайности и не си позволявайте да излъчвате негативизъм. Бъдете максимално дипломатични.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве\ монитор

Публикувана на
07 Януари 2022 година