Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква в четвъртък

Видяна: 9900 пъти

Овен
Денят е благоприятен за преговори, за съвместни участия и бизнес инициативи. Ще се взимат важни управленски решения, ще се създават нови съюзи и съдружия и може да се сключат първите благоприятни и обезпечени в юридически план договори. Бъдете честни в отношенията. И другият се е подготвил добре и ще се окаже равностоен партньор или противник.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Телец
Ден за старт на нови делови и творчески инициативи. Стиснете си ръцете с първата за годината сделка. Бъдете максимално принципни и честни при преговори. Ден на подадените ръце. Сключваме примирие с конкурентите в името на спокойствието и реда, които ще осигурят на всеки шанс за успешна работа и печалба. От обед до утре на обед не се пълнее, диетите са противопоказни.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Родените в първата декада са в рискова позиция, особено ако нарушават закона или не са внимателни в действията и личния си избор. Ще ви се стовари чужда грижа и отговорност, а и голямо количество от чуждата работа ще дойде при вас. Сключвайте нови договори само в присъствие на компетентно лице. Ден на подаденете ръце, но в някои ще има нож, а в други хляб. Нужна е диета.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Рак
Това може да бъде един от най-успешните ви и пробивни дни за месеца. Добре е да се преговаря, да се сключват нови договри, да се търсят спонсори, да се участва в конкурси и търгове. Родените в първата декада са в по-изгодна делова и лична позиция. Не е време за ограничение в контактите и за излишна скромност. Не спазвайте диета, колкото и да изядете няма да напълнеете.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Йордановден, Луна и Юпитер се къпят в знака на Рибите. Денят ще бъде успешен и благословен. Всичко предприето ще тръгне по вода ще донесе късмет, пари и ползи и ще ви свърже с подходящите хора. Добре е да се задвижат съвместни делови инициативи. Подайте ръка на качествени партньори в бизнеса и в живота. До утре на обед не спазвайте диети, няма да напълнеете колкото и да изядете.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Дева
Родените в първата декада ще имат проблеми и затруднения в отношението си с инстанците. Трудно ще вадите документи и разрешителни, ще си губите времето и ще се разкарвате за дреболии. Днес и утре законът ви гледа под лупа. Юпитер и Луна от Риби са в опозиция на Слънцето ви и в конфликт с Марс. Напрежението ще ескалира и у дома. Вроятни са и алергични реакции.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Всичко може да потръгне успешно и да донесе ползи, ако водите принципна и юридически издържана политика. Денят е благоприятен за сключване на нови договори, за примане на нови закони, оферти и за посредническа роля в работата на други двама. Не е лесно да си арбитър, но ще ви се наложи. Бъдете сигурни, че ще ви наблюдават и оценяват. Явете се на изпити и конкурси.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Луната навлиза в Риби и среща Юпитер. За родените в първата декада този ден ще донесе шанс за подписване на изгодни договори. Чакайте повишение и преназначение. Добре е днес и утре да стартирате нов предмет на дейност и да водите преговори с настоящи и бъдещи партньори. Лесно ще ви приемат и ще се внедрите в среда, където ще се чувствате на мястото си и ще ви правят място.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Стрелец
Всеки компромис, който направите днес ще ви тежи на душата и съвеста, ще ви вкара в разходи, в неравностойни лични и бизнес отношения. Родените в първата декада подписват обвързващи договори, с несъвместими с амбициите им клаузи. Вероятно е да влезете в нов екип или в група по интереси, където няма да се чувствате на мястото си, а и няма да ви оценят правилно. Бъдете себе си.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Козирог
Чудесен ден за срещи, за подписване на нови договори, за влизане в нов отбор или група по интереси. Хапнете си наволя, днес не се пълнее, но банковата ви сметка може да набъбне. Изискването е да бъдете честни в отношенията. Една лъжа ще ви излезе солено, ще ви извади от печеливш екип или връзка. Мислете и за любовно обвързване, от утре и църковните бракове са разрешени.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Чудесен ден за старт на нови инициативи и за подписване на нови партньорски договори. Не се ограничавайте, не е време да се спазва и диета. Колкото и да изядете няма да напълнеете. Търсете спонсори и съмишленици и може да намерите нужната подкрепа и защита. Днес сте близо до места и хора, които ще носят сила и ще ви помагат да реализирате големите си мечти. Огледайте се.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Риби
Луната навлиза в Риби и среща Юпитер. След черната река на кризата сега за вас идва златната река от възможности, в която ще се къпете месеци наред. Всичко предприето ще ви вдига нивото и ще дава възможност да направите пробив в средата си, да се изявите на сцената и в отношенията и да получите заслужени награди и признание за труда си. Покажете дарби и таланти, явете се на конкурси.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве\ монитор

Публикувана на
06 Януари 2022 година