Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква в сряда според звездите

Видяна: 11340 пъти

Овен
Ако имате да водите преговори направете го в първите два часа на работното време. След това до 11ч в утрешния ден не е препоръчително да се работи в екип, да се обсъждат колективни действия и инициативи. Ще започнат спорове за дреболии и нищо важно няма да се реши. Лесно може да се оказва въздействие върху хората без самочувствие. Ще накарате някого да играе по вашата свирка.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Денят не е благоприятен за провеждане на събрания и преговори, за работа в екип и приемане на колективни решения. Родените около 10-15 май може да направят грешен ход, особено ако играят хазартно и не са проверили как точно стоят нещата. Посетете капацитет за съвет, особено в области, в които не сте компетенти, а се налага да се взимат отговорни решения. Ден за среща с учителите.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Близнаци
За родените след 8-и юни съдбата предлага пакет от екстри и пълномощия, които не се дават всеки ден и на всеки. Старайте се да поемате еднолична работа и отговорност. Противопоказно е да се работи в екип, но би било добре да оглавите такъв и да заемете шефското място. Днес за вас действа пръстът на съдбата. Ще разберете къде ви е мястото и ще ви се помогне да извлечете ползи.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Рак
Днес се спасяваме поеденично. Ако се включите в колективна инициатива някой ще спечели за ваша сметка. Двустранните срещи и преговори, особено в края на работното време ще ви осигурят защити, нови договори и изгодни предложения. Тази вечер се очертава среща със спонсор. Помислете кого да поканите и какво да поискате. Проведете нужните консултации.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Лъв
Ден на комплексарите. Не се знае на какви хора ще попаднете. Някой ще опита да ви нападне от засада, а друг ще се откаже от предварително планирната сделка. Противопоказно е да се работи в екип и да се включват странични хора в работата, която вече сте докарали почти до финала. Отложеното за утре ще мине много по-добре, ще ви свърже с подходящите хора и ще донесе ползи.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Дева
Денят е благоприятен за съвместни дейности, в които от вас ще се изисква работа, а от друг организацията, а може би и финансирането. Ще бъдете подложени на тест и в бъдеще може да бъдете предпочетени за нова работа и дейност с добра перспектива. Постарайте се да дадете най-доброто от себе си при делови срещи и контакти. В следващите дни сте в трудна юридическа позиция.
5
Работа
4
Пари
3
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Денят е благоприятен за самостоятелен полет на амбицията и личните ви възможности. Не се включвайте в групови инициативи, в които не се знае кой пие и кой после ще плаща. Може да попаднете под фатално влияние и привличане. Добре е да се сключват двустранни договори при изрично уточнение на правата и задълженията на страните. Не заменяйте старите окови с нови.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Луна и Уран са в конфликт със Слънцето на родените във втората декада. Нищо няма да върви по план и график, особено ако много хора са ангажирани в подготвените дейности и преговори. Не се препоръчва участие в колективни инициативи и общи събрания, а само разговори на четири очи. Така ще си изясните нещо, което при други обстоятелства няма да разберете и да се сподели.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Ден на неравностойни срещи в любовта и връзките. Противопоказно е да се работи в екип и да се започват съвместни проекти, особено ако са свързани и с общо финансиране. Не се знае къде ще потънат общите пари, а общата работа може да я вършите само вие. Внимавайте какви договори подписвате, четете дребния шрифт, не се съгласявайте да поемате чужда отговорност.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Козирог
Търсете двустранни срещи и контакти с хора, които може да ви бъдат полезни в работата или по отношение на здравословен проблем. Препоръчва се среща с учител, лекар или с капацитет в интересуващата ви област. Сами може да давате консултации и да печелите от тях. Не се включвайте в общи начинания и дейности. Днес е важно сам да си вършиш рабатата и разпределяш спечеленото.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Тенденцията е да се влиза в групи и съюзи, които вместо да ви подкрепят ще ви използват и стопират в дейности и начинания. Но ако сте решили да бъдете добрият самарянин сега е момента. В живота ви може да се появи фаталната връзка в личен или бизнес план. Не се знае как ще се развият нещата в бъдеще, но началото ще бъде оптимистично и ще се почувствате окрилени.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Риби
Ден на фатално обвърване. Не приемайте оферти, които не сте проучили и съгласували семейно. Препоръчва се самостоятелна работа, на свой терен и със свои средства. Всяко влизане в зависимости ще ограбва труда и дарбите ви. Отложете за следващите два дни подписванто на новите си договори. Тази вечер колелото на съдбата се завърта и ви вади от кризата.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве\ монитор

Публикувана на
05 Януари 2022 година