Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме днес

Видяна: 13240 пъти

Овен
Край с пасивното изчакване. Време е да действате активно, да вземете страна при преговори и делови разговори. Покажете личното си отношение и направете избор в професионален и бизнес план. Пасивният човек ще претърпи тотално поражение и може да бъде изместен от голямата игра и политика. В миналото на този ден са точили оръжията и сечивата и са изливали неща от сребро.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Телец
Днес пасивният човек ще претърпи поражение. Родените в първата декада трудно ще направят първа крачка и още по-трудно ще подновят старите връзки. Ще ви спъват комплексите от детството или от минали събития, в които сте се провалили. За вечерта не планирайте важни преговори и се приберете навреме. Планирайте деловите си срещи за утре до 10 ч. След това ограничете контактите.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Действайте активно в посока на личните си интереси. Използвайте нечия нерешителност и липса на самочувствие и се внедрете на гласен за друг пост или позиция. С лекота ще заемете и нечие място в любовта. Време е за качестен скок и нападение по всички важни за бъдещето ви посоки, отношения и дейности. Който изчаква или се колебае ще бъде отстранен от конкуренцията.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Рак
Не стойте пасивно, ако ви нападат или ограничават степените ви на свобода. Време е за качествен скок и отговор на предизвикателствата. Не премълчавайте, ако някой открито използва вашите ресурси или се кичи с работата и с постиженията ви. Ако днес си замълчите пред една неправда, утре натискът ще стане по-голям и още повече ще ви мачкат. Търсете си правата.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Днес и утре Луната е в съвпад със Сатурн в знака на опозицията ви Водолея. Разсеяни сте и може да изпуснете някои подробности. В момента група хора се опитват да насочат вниманието ви в грешната посока. Не може да стоите в пасивно изчакване, но и прибързаната ви реакция може да ви вкара в заложените капани. Не участвайте в залагания и облози. Вечерта се приберете навреме.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Дева
Денят не е благоприятен за колективни занимания и участия в общи мероприятия. Бъдете сигурни, че ще трябва да се натоварите и с чуждите задачи и проблеми. Успехът ви ще е там, където работите самостоятелно или сте двама. Ако допуснете трети в отношенията ще претърпите загуби и може да се очакват проблеми в работата и в чувствата. Днес третият е излишен и си тръгва.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Днес основната битка е с личната ни нерешителност. Ако останете пасивни и оставите друг да води играта със сигуност ще изпаднете в подчинителна и губеща позиция. Сега е момента да се преборите с комплексите си и да коригирате старите грешки в подхода, в действията и в отношенията с партньори. Не отстъпвайте от позицията си, независимо оказвания натиск.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Денят може да започне оптимистично, но до вечерта плановете ви ще се объркат. Луната навлиза в нехармоничния ви Водолей и среща Меркурий. Ще ви предлагат привидно изгодни оферти. Може да попаднете на нещо търсено отдавна, но да си знаете, че част от истината ви се спестява. До вечерта попадате в капани, от които трудно ще се измъкнете. Не поемайте рискове.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Край с изчакването, със задръжките и с вечното съобразяване с другите. В този ден е важно да направите самостоятелна крачка и да се измъкнете от оковите на нерешителността и подчинението. Може да вземете предвид нечий съвет и мнение, но не и да се съобразите напълно с исканията на другите. Ден на свободната воля. Покажете, че може да мислите и действате самостоятелно.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Денят оформя двата лагера на решителните и амбициозни хора и не тези, коит вечно се свиват, изчакват и губят инициативата си, когато стане напечено. Време е за активни и настъпателни действия, ако искате да запазите позицията си и да заемете нова на по-високо и благоприятно за развитието ви ниво. Днес пасивните хора ще претърпят поражение и ще отпаднат от играта.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Днес Луната е в съвпад с Меркурий и Сатурн от вашия знак. Някой стартира нова дейност и отваря нов търговски обикт, а друг се примирява със забраните и ограниченията и отлага за друго време това, за което е мечтал. Родители и деца теглят в различни посоки и не постигат примирие. Важното е да не оставате пасивни и да излезете от рамките на ограниченията, които сами сте си създали.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Риби
Давайте пълен напред в действия и връзки. Проблемът е, че днес трудно се преодоляват комплексите и неувереността и още по-трудно се прави крачка в нова посока. Но да си знаете, че пасивните хора днес ще претърпят загуби. Ще ви изпревари някой и на работното място, особено ако сте го оставили за заместник. Днес всеки си плете кошницата и показва на какво е способен.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве \монитор

Публикувана на
04 Януари 2022 година