Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем първия понеделник от Новата година

Видяна: 16897 пъти

Овен
Ден за планиране и събиране на инфомация от различни източници. Подгответе се за утрешните си разговори. Действията оставете за утре. Родените в третата декада получават неприятни знаци и дават назад в обещанията. Може да се окажете изолирани и притиснати до стената от нечии желания. Не правете планове, работата ви ще трябва да почака, а това може да ви постави в неизгодна позиция.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Телец
Бъдете сигурни, че всичко което усетите и почувствате днес е вярно и правилно отчита обстановката. Ако нещо ви се дояде непременно си го доставете и сгответе. Ако изпитате нужда да видите някого, обадете му се, а ако към някого изпитате неприязън помислете дали не е време да го изключите от контактите си. Може да вземете решение за започване на нова търговска дейност.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Днес много неща се изясняват, правят се проучвателни крачки в тила на конкуренцията и се уговарят нови стартови програми. Доверете се на интуитивния си избор, особено ако се колебаете. Подсъзнателните ви усещания ще се окажат верни, ще ви спестят разочарования и загуби. Чакайте предложение за съвместна дейност. Вървите към рестарт на стопирана в миналото дейност.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Рак
Четири планети днес ви гледат в опозиция от знака на Козирога. Личният ви професионализъм е поставен на изпитание. Очертават се проблеми, противопоставяне и конфликти на работното място. Може да се наложат пътувания или да се отменят командировки и резервации. Доверете се на вътрешното си усещани и на интуицията и ще реагирате адекватно в променящата се ситуация.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Ден на устата, преценявайте нуждите и не яжте каквото ви е неприятно, дори и с риск да обидите домакините. В момента е важно да подложите на проверка връзките и да си дадете сметка кои отношения са излезли от релси. Направете нужните корекции, не оставайте друг да взима важните решения вместо вас. Интуицията сочи верните ориентири и позицията, която ви приляга.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Дева
Ще се събудите с някакво хрумване и мисъл, които е добре да реализирате. Доверете се на импулсите и сигналите на тялото и душата. Яжте само това, което ви се дояде и ви е сладко, дори и с риск да обидите домакините. Ако изпитате симпатия към някого бъдете с него. Дистанцирайте се от тези, към които почувствате някаква негативна реакция. Не се подавайте на влияние, направете своя избор.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Днес 4 планети ви гледат в пречупващ аспект от Козирог. Работата да почака, независимо кой и как ви притиска с изисквания и срокове. Доверете се на усещанията си. Ако нещо ви се дояде наблегнете на тази храна до другото новолуние, а ако нещо и някой са ви неприятни изключете ги от програмата си. Всичко, което направите против волята и разбиранията си ще носи проблеми.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Днес облаците се разнасят, вижда се светлина в тунела от грижи, връзките се напасват. Доверете се повече на интуитивните си усещания и няма да сбъркате. Ден на устата. Не яжте каквото падне, където и да е. Отложете и разговори, които са ви неприятни. Но, ако към нещо усетите привличане тръгнете в тази посока. Едно приятно чувство ще ви отведе там, където трябва и е добре за вас.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Стрелец
Доверете се на сетивата и на чувствата, които изпитвате към даден човек или събитие. Не отивайте там, където нещо ви казва, че не е добре за вас. Яжте само това, което ви се дояде и се вижте само с тези, които истински обичате и цените. С някакво шесто чувство усещате къде не ви е мястото, но и къде може да реализирате успехи. Направете крачка в посоката, която ви привлича.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Козирог
Луна, Слънце Венера и Плутон са в съвпад във вашия знак. Събуждате се с откровение за правилния избор и за действията си в бъдеще. Съветът е да тръгнете в посоката, която ви привлича. Не правете кампромиси в отношенията, не яжте каквото не ви се яде и не се срещайте с тези, които ви притискат, подтискат и манипулират. Полезно за вас е всичко, което ви носи радост.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Ден свързан със зачатието и секса. Може да направите бебето или да разберете, че вече е факт. Вървите към нови връзки и съюзи, а някой се готви да сключи и брак. Всичко, което почувствате днес е важно и точно отразява реалностите. Бъдете с този, който ви привлича, яжте само това, което ви се дояде и поемете само такава работа и ангажимент, които ще ви радват, ще носят стабилност и доходи.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Риби
Един дълбоко интуитивен и пророчески ден. Ще усетите къде ви е мястото и откъде трябва да бягате. Ще почувствате коя храна е полезна и коя е вредна за вас. Едно приятно чувство показва накъде да вървите и с кого да се срещнете, а неприятните усещания говорят, че трябва да ограничите ангажиментите с тези, за които мислите. Доверете се на вътрешния си избор и усещане.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве\ монитор

Публикувана на
03 Януари 2022 година