Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Може да прекарате една нощ в къщата от филма „Сам вкъщи“

Някак се превърна в навик за кинолюбителите по света да посрещат Коледа с емблематичния „Сам вкъщи“. Сега можете да му се насладите от първо лице. Къщата от филма "Сам вкъщи" вече предлага изживяване на детските мечти с възможността да прекарате една нощ в нея, съобщава Би Би Си.
Къщата - дом на семейство Маккалистър в коледната класика от 1990 г. - е достъпна в Airbnb само за една нощ. Къщата се намира в района на Чикаго и ще може да се резервира от 7 декември за 25 долара.
Одобрените кандидати ще могат да пренощуват в нея на 12 декември. Къщата е достъпна за максимум четирима гости.
Блокбастърът е известен с участието на Маколи Кълкин в ролята на Кевин Маккалистър. При пристигането си гостите ще бъдат посрещнати от Девин Ратрей, който играе по-големия му брат Бъз.
"Може би не ме помните като особено любезен", е цитиран да казва Бъз в прессъобщението. "Но съм пораснал и ще се радвам да споделя семейния си дом, дори пицата си с вас през този празничен сезон. Само се опитайте този път да не пускате тарантулата ми Аксел на свобода".
Другите привилегии включват капани, афтършейв и огледало, срещу което да крещиш, както и нездравословна храна от 90-те. дарикнюз

Публикувана на
02 Декември 2021 година