Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

„В село Труд, пътят на копринката, там е центърът на властта!“

Видяна: 24960 пъти

„Пътят на копринката, който започва и завършва в село Труд – там е центърът на властта”. Това каза на първото заседание за ПГ на ГЕРБ-СДС в централата на ГЕРБ лидерът на партията Бойко Борисов. "И днес като гледам клатушкащи се пияни министри с магистрати..., отново с торбички, торбичките на Пламен Узунов...Но ще дойде време и цялата тази конспирация, целият този план за разграждането на държавността ще стане факт.”, подчерта той. Ето какво още каза:

„Вчера на обед на трибунката в Министерски съвет излиза някакъв господин, който се казва Валери Белчев, и казва: Още шест месеца пенсионерите ще получават по 120 лв. Шокиращо! В Министерски съвет! Финансовият министър Белчев. И според казаното от него минималната пенсия трябва да стигне 490 лв. В утрешния ден, петък, има редовен парламент и се очаква редовно правителство. Каква ти е работата на теб да обявяваш пенсиите за шест месеца? Въпросът ми е дилетантски на първи поглед. Гледам го Румен Радев, аз го познавам. Първата година и ние работихме добре с него.
Той се има за почтен, но нищо от това не е вярно. Ако Ананиев си беше позволил да каже такова нещо на обед, а вечерта Министерството на финансите го опровергава това. И той днес, излизайки да замаже този гаф, прави още един. Обявява, че иска над 12 милиарда да се вдигне дългът. Разбирате ли за какво става въпрос?
И внуците ни ще трябва да плащат тези дългове. И това го прави сам, за да може след няколко месеца, като има пари, веднага ще има наказателна процедура от Брюксел.
Толкова много излъгаха за нас, толкова ни нарочиха, че в момента все още се радват на някаква т.нар. промяна. Мога да се обзаложа с веки, че тази промяна не само ще е подмяна, но след това няма да могат да ги намерят по света къде са с откраднатите пари или със задълженията, които ще оставят. Те дори не знаят, че Министерски съвет приема бюджета.“.
Лидерт на ЖЕРБ се обърна към съпартийците си: „Искам да следите за парите на данъкоплатеца„Отсъствие от парламента – само при смъртен случай, развод, сватба, и то след като Парламентарната група, председателят каже. Там, където хората са ви пратили.“.

Публикувана на
02 Декември 2021 година