Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Яница пие, докато пее, обикаля масите и се чуква с фенове

Видяна: 14396 пъти

Фолкпевицата Яница пие, докато пее, казва си „наздраве с фенове по сепаретата и едва прикрива голотиите си. Лудата купонджийска вечер се случва в дискотека в Благоевград, където има съвместно участие с колежката си Биляниш.
Свидетели разказват как Яница с охота обръща шотове в центъра на нощното заведение. Нещо повече - тя тръгва по масите, за да се чуква с най-верните си почитатели и градусът на настроението рязко се покачва. За да е напълно горещо положението, фолкпевицата излиза на работа с нещо средно между гащи и пола, които са почти до кръста й, а лъскав пеньоар едва скрива изкусителните й задни части.
Яница е любителка на разголването и не се свени в клипове да се показва без дрехи. Фотосесиите й са не по-малко провокативни.
Колежката й Биляниш е доста по-обрана откъм визия, като се появява с ефектна рокля с ресни, която, макар да я прави секси, скрива нужните части от тялото й. Първа на сцената излиза Биляниш, която е в страхотно настроение и успява да вдигне нивото на купона в чалготеката. След това Биляниш се отдава на кратка почивка, а на сцената излиза Яница, която започва да редува пеене и пийване. Случайно или не, последната й песен носи заглавието „Налей си".
И в парчето се пее: „Дръж се по-добре, моето момче, лошо ли ти е, пийни си, сипи си, бутилка две викни си, още неподготвен си. На-ле-ле-ле-ле-лей си чак до горе, на-ле-ле-ле-ле-лей си да повторим, като дойда да не паднеш, да има екс, екс, в рая ще попаднеш“.Провокацията не е нещо ново за двете фолкаджийки, като те имат съвместен клип към песента „Топ любовник", в който се държат доста палаво за радост на почитателите си.хотарена

Публикувана на
30 Ноември 2021 година