Новина от категория България
Архив на публикациите

Щерката на Боби Михайлов и Мария Петрова се връща, ще става политик

Политическа кариера ще гони щерката на Борислав Михайлов и легендарната гимнастичка Мария Петрова - Елинор.22-годишната красавица възнамерява да се завърне у нас и да се развие в областта, която учи. В момента е трета година студентка в престижния Североизточен университет в Бостън. Следва политически науки и международни отношения.
Партиите на промяната, които се очаква да създадат новото правителство, залагат на млади хора с реномирано образование зад граница. Затова и тя е обнадеждена, че може да се реализира в родината.
Този месец отпразнува рождения си ден, но отвъд океана. Майка й Мария я поздрави и показа снимка с порасналата си вече дъщеря й татко й. Кадърът е от гостуване на родителите й в Америка. Мама Мария е с каубойска сламена шапка, а татко Боби видимо грее до дъщеря си. Двамата все още очакват красавицата да им доведе зет.
Като по-малка Елинор бе тласкана към спорта, но така и не тръгна по пътя на майка си и баща си. Тя беше считана за голяма тенис надежда и дори участваше в държавните шампионати. В крайна сметка се отказа и избра да замине да учи зад граница. Преди това живя известно време и в Барселона.
Бъдещият политик е много близка със своя по-голям брат Ники Михайлов, с когото са от различни майки. Често ходеше лятото на море с батко си. Дори му гостуваше в Холандия, докато той пазеше на вратата на местния "Твенте". Мария Петрова отглежда и Ники М., който е само на 5 години, когато Боби Михайлов и първата му съпруга се развеждат.хотарена

Публикувана на
30 Ноември 2021 година