Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Подиграват се на Аджелина Джоли за гаф

Видяна: 14274 пъти

Анджелина Джоли е призната за една от най-красивите жени в света. Освен това тя е и емблематична модна икона. Всеки гледа визията й и я има за пример, дори и дъщерите й взимат нейни дрехи от червения килим и се появяват с тях редом до нея.
Явно обаче и най-добрите грешат. Анджелина шокира с визия и в цял свят в момента се подиграва за грандиозната й изцепка, която е направо неповторима по рода си. Излезе до магазина, заложила на копринени панталони – пижама на Dior , които са украсени със зодиакален принт, вдъхновени от архивите на модната къща.
Изобразяването на съзвездията е деликатен почит към влечението на Диор по астрологията. Това обаче е неопровержимо страст и на повечето жени. Панталоните са с черно бял копринен принт и черен кант, който допринася за елегантния контраст. Те са леки и изискани и могат да бъдат съчетани с много други артикули на марката. Така за първи път Анджелина наруши основното модно правило от гардероба си – да не носи никакви щамповани ежедневни дрехи. Тя обаче го направи много елегантно. Въпреки това Джоли реши да съчетае тази си визия с джапанки и палто, което неминуемо слиса минувачи.
Няма да хвърляме повече ръкавицата с коментари към визията й, а ще ви оставим сами да си направите изводите. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
30 Ноември 2021 година