Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Скалата подари пикапа си на военен ветеран

Видяна: 25742 пъти

Американският актьор и рестлър боец Дуейн Джонсън-Скалата подари автомобила си на ветеран от Военноморските сили на САЩ по повод предстоящите рождественски празници, съобщава се в акаунта на артиста в Туитър.
49-годишният Джонсън присъства на специален показ на новия му филм "Червено предупреждение" (Red Notice) в Лос Анджелис, по време на който почерпи гостите с безплатно меню и собствената си марка текила Teremana. За един от феновете си акторът устрои специална изненада, като му подари своя пикап. Късметлията Оскар Родригес работи като персонален треньор, грижи се за 75-годишната си майка и помага на жени, пострадали от домашно насилие, разказва Дуейн Джонсън. „Горд и скромен ветеран от ВМС. Добър човек“, добавя актьорът, когото, според неотдавнашна анкета, американците най-много биха желали за президент на САЩ.
Довеждайки Родригес до колата, той го кара да прочете посланието до него, написано на бележка, сложена на предната седалка: „Благодаря ти за службата, брат. Радвай се на новия си пикап“. При това Родригес сяда на асфалта и се разплаква. След което прегръща Джонсън и сяда зад волана, продължавайки да благодари на актьора за подаръка. /монитор

Публикувана на
29 Ноември 2021 година