Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Екзотичната синоптичка Обадяру е танцувала при Слави

Видяна: 29768 пъти

Преди месец екипът на Нова тв се сдоби с нова звезда. Това е екзотичната синоптичка с нестандартно име Стефани Рубен Обадяру. Тя е само на 22 години и във вените й тече смесена кръв – майка й е българка, а баща й е нигериец. За съжаление, таткото на чаровната мулатка вече не е сред живите.
Родителят на Стефани починал преди 8 години, когато тя все още била в трудната тийнейджърска възраст. „Преживях травма, която ме накара да осъзная от малка по-важните неща в живота. Тежко е. Хората, които са преживели нещо подобно, знаят, че времето не лекува. Свикваш с болката и я притъпяваш”, споделя синоптичката.
Тя е израснала в столичния квартал „Люлин”, а най-близкият й човек е баба й. Именно възрастната жена насърчила внучка си да тръгне по конкурси за красота и да се изявява на сцена. Тя повтаряла на малката Стефани, че е красива и не трябва да задоволява с малко. „Винаги съм искала да работя в телевизия, но нещата се случиха съвсем неочаквано. Изключително благодарна съм за възможността!”, казва хубавицата.
Преди да изгрее на малкия екран, Обадяру е работила 5 години като модел. Баба й я подтикнала да ходи по кастинги. Първата й изява била в музикален видеоклип, а после получила и много покани да се снима във фотосесии, дори в реклами за чужбина.
Екзотичната красавица се е пробвала и като танцьорка. Тя е участвала в „Шоуто на Слави Трифонов”, по-точно във формата „Танцувай с мен”. По това време Стефани била още хлапе, но всички от екипа много я харесали, макар че не спечелила. Интересна подробност е, че на кастинг за същия сезон се е явявала и колежката й Натали Трифонова, която сега е звезда на конкурентната Би Ти Ви.
Образованието, което Стефани е избрала да следва, няма нищо общо с телевизията. Тя е завършила испанска гимназия, а в момента изучава „Неформално образование” в Софийския университет. Тя иска някой ден да основе собствена детска школа, където да преподава чужди езици – например английски, испански или френски. /хотарена

Публикувана на
29 Ноември 2021 година