Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Черната Златка с нова бройка

Видяна: 11590 пъти

Златка Димитрова хич не обича да e сама. През последните години плеймейтката прескача от връзка във връзка и не си дава почивка oт мъжете. Скоро след раздялата с бургаския фитнес инструктор Кирил Танев, тя започна отношения с друг, за да натрие носа на бившия.
„Винаги търся любовта, не мога да живея без нея. Тя ми дава страшно много сила, мотивира ме, кара ме да се усмихвам, да минавам лесно през трудни моменти. Тя е всичко за мен. Не обичам да съм сама, рядко оставам без мъж!”, коментира Златка. И допълва, че актуалният й приятел е по-висок от нея, добре сложен и с атлетично тяло, но отказва да разкрие подробности за самоличността му. Тя не иска да говори повече за новото си гадже, защото се опасява, че зложелателите ще я урочасат и отново ще й донесат лош късмет в личния живот. Запознат обаче издават, че мъжът до плеймейтката се занимава с фитнес като бившия й Кирил и е родом от Бургас.
В продължение на 2 години брюнетката поддържаше интимна връзка с треньора Танев, но сега е силно в обтегнати отношения с него. Говори се, че причината за раздялата им е изневяра от негова страна. С днешна дата инструкторът има нова половинка, с която споделят не само общата си страст към спорта, но и работят заедно.
Златка казва, че ще разкрие повече за настоящия си любовник, когато е сигурна, че връзката им ще просъществува още дълго във времето. „Омръзна ми да съм първичната, бързаща да сподели щастието си. С годините, опита и уроците, които съм научила, ще се опитам максимално да скрия личния си живот”, твърди плеймейтката. Тя определя себе си като силна жена, от която повечето мъже се страхуват. „Аз съм много търпелива, но сложа ли край, значи е истински край. Започвам да водя една битка между разума и сърцето, а това е най-страшната битка, но разумът при мен винаги побеждава”, категорична е бургазлийката.

Публикувана на
29 Ноември 2021 година