Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Пристав Цветанова с нов мъж в живота

Видяна: 11468 пъти

Oт няколко месеца зритeлитe нa ceирджийcкoтo шoу „Съдебен спор” c интeрec наблюдават най-новото попълнение в екипа - хубавицата Марина Цветанова, станала по-известна като пристав Цветанова.
Тя е носителка на титлата „Мисис България” от 2019 г., но конкурсите за красота вече са част от миналото й. Между другото, същото може да се каже и за брака й. Чаровната брюнетка е прясно разведена и вече има нова любов в живота си.Интересна подробност е, че адвокат по бракоразводното дело на Марина е бил колегата й Жоро Игнатов, който идеално се справил с тази задача. Пристав Цветанова твърди, че с бившия й съпруг са запазили добри отношения в името на детето им. Те живеели отделно от месеци, но едва наскоро решили да официализират раздялата си.
Красавицата признава, че вече има друг мъж в живота си, но не е ясно дали той е причина за развода й. „В момента се радвам на нова любов - известен бизнесмен от Пловдив. Няма да споделям името му, за да не давам поводи за още клюки. Ще кажа само, че съм много щастлива!”, коментира Марина.
Невинаги обаче всичко е било така розово в личния живот на дългокраката брюнетка. Най-кошмарният момент тя преживяла преди 8 години, когато едва не загубила дъщеря си Кристияна. Момиченцето се родило преждевременно и съществувал риск за живота му. За щастие, лекарите успели да спасят детето и с днешна дата то се развива нормално. /хотарена

Публикувана на
29 Ноември 2021 година