Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 21350 пъти

Овен
Финализирайте сделки и работни проекти. Каквото прключите до обед ще ви донесе късмет и ползи, а каквото започнете следобед ще носи повече загуби и вероятно ще се плащат неустойки. Пазете се от случайни контакти. Не приемайте предложения и не влизайте в зависимости от хора, които не познавате добре. Приключеното днес ще донесе награда, а започнатото загуби и вреди.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Всяко отклонение от предварително съгласуваната програма и от поетите задължения ще ви води към провал и ще предизвиква конфликти у дома и на работното място. Не позволявайте случайно срещнати хора да променят плановете ви. Изпълнете всичко, което сте планирали и след това се чувствайте свободи за всякакви други инициативи. Бъдете лоялни.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Родените около 29-30-и юни са на прага на губещ ход, ако променят намерения и решения. Днес Слънце и Меркурий са в точен съвпад и в опозиция на вашето Слънце. В такъв момент може да позволите намеси и да изпаднете под чуждо влияние. Някой опитва да се облагодетелства от труда и постиженията ви. Следвайте своята цел и не се отклонявайте независимо изкушенията.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Рак
Денят ще ви предложи набор от изкушения, всяко от които ви води в задънена улица. Не се отклонявайте от пътя, от програмата си за този ден и от ангажиментите, които вече сте поели. Всяка намеса или допълнително поето задължение ще ви вкарва в преразход и ще проваля замислите ви. Родените в първата декада са в трудна и рискова позиция. Гледайте само напред. Не изневерявайте.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Родените около 1 август са в силна и пробивна позиция. Слънце и Меркурий ви облъчват в точен и хармоничен аспект от знака на Лъва. Ще изкачите висок връх и може да финализирате печеливша сделка. Длъжниците се издължават, подчинените предават готовата продукция, а шефовете приклюват успешно водените преговори. Така може да се постигне ново стартово ниво за бизнеса.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Днес е точният съвпад на вашата управляваща планета Меркурий със Слънцето. Родените около 1 септември може да вземат грешното решение подведени от обещания за бърза и лесна печалба. Съветът е да продължавате в посоката, която до момента сте следвали. Нищо не бива да въздейства на взетите в предните дни решения. Спазвайте дадените обещания и уговорки.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Не проявявайте излишна активност, особено по отношение на любовните връзки поместоработа. Луната навлиза във Везни и в следващите два дни сключва печупващ аспект с Венера и Плутон. Вървите към фатални срещи, след които отново ще сте влюбени и изгубени в неравностойни връзки. Нищо ново не започвайте. Не си определяйте първа среща, а и втората да почака. Следвайте си плана.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Днес егото надделява над разумната преценка. Слънцето е в точен съвпад с Меркурий, а това положение може да изкачи някого на върха и да детронира друг, който е предприел необмислени и ненавременни действия с цел печалба. Съветът е да си вървите по пътя, да не поглеждате встрани и да довършите обещаната работа, особено ако от това зависи успеха или дейността на някой друг.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Точният съвпад на Меркурий и Слънце във вашия знак кара някого да се държи като глупак, а друг стимулира към гениални прозрения и постъпки. Всяка крайност е възможна, затова съветът е да не променяте програмата си, да отидете там, където сте решили и да направите това, което отдавна сте намислили и синхронизирали с колеги и близки. Прибързаните действия и промени ще ви провалят.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Козирог
Днес пътя ви пресичат хора и фактори, които се стремят да променят избора ви и посоката, в която вървите. Съветът е да не поглеждате встрани, да не се поддавате на изкушения и привидно изгодни предложения. Не е добре да започвате нови инициативи. Това би ви обвързало с хора, чиито стремеж е да ви използват и подчинят на личните си амбиции и желания за печалба.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Родените около 1 февруари днес може да направят важен избор и да заемат престижна позиция. Бъдете внимателни, точният съвпад на Меркурий и Слънце ни държи на границата между глупавите и умни постъпки. Умникът може да се прецака, а глупакът да излизе напред и да спечели овации. Втората половина на деня ще е по-успешна, не бързайте, изчакайте си шанса.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Риби
Ден на грешни ходове и ненавременен избор. Правете само това, което сте решили в предните дни и сте съгласували с колеги, близки и партньори. Ако се отклоните в различна посока ще сбъркате и ще претърпите загуби. Днес бавно и полека реализирате една стара мечта и възможност. Слушайте гласа на интуицията и се пазете от случайните контакти, които може да ви навредят.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве \монитор

Публикувана на
29 Ноември 2021 година