Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни предричат звездите за днес

Видяна: 10600 пъти

Овен
Благоприятен ден за строителни и ремонтни дейности, за подобряване на отношенията в семейството и за търсене на нова база за развитие. Младите правят оглед на терен или апартемент, в която може да заживеят самостоятелно. Ще получите откровение за правилната посока и избор. Започнатото до днес е добре утре да се довърши и приключи с успех и полза за всички страни.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Денят отприщва неподозирани възможности и сили. Започвате промените, които сте обмислили или с които ситуацията ви притиска. Събуждате се с чувството от къде трябва да се започне. Не чакайте, тръгнете в тази посока. Включете в действие всички налични резерви и резервни варианти и до вечерта ще постигате поне една важна цел. Използвайте този ден активно и за укрепване на здравето.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Днес ще ви предлагат стабилност и ползи с нерегламентирани и неизпробвани в практиката проекти и начинания. Не се хвърляйте в рискови и необмислени действия. Може да замените „кон за кокошка”, да загубите пари и влияние. Не влагайте спестените пари в съмнителни дейности. Днес с ваша помощ и подкрепа някой опитва да си построи своята къщичка от амбиции. Не се предоверявайте.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Ден на мечешките услуги. Не се доверявайте много на приятелите, които не са в час с нуждите и с чувствата ви в момента. Не е нужно да споделяте всичко. Ще получите някакъв проблясък, озарение и вдъхновение как да се реши и уреди спорен въпрос и какви да бъдат първите ви крачки. Ден на градежа. Опитайте да се внедрите в нова ниша и бизнес позиция. Действайте в перспектива.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Лъв
Навлизаме в период, в който старото се руши и статуквото трудно ще се поддържа. Всеки трябва да се окопае на позицията си или да намери ново поприще, където да се развива, ако на старото място условията вече са неподходящи. Използвайте всеки свободен момент в този ден и за укрепване на здравето си. Време е да се включат в действие скритите резерви. Дайте ход и на резервния план.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Днес се събуждат огромни съпротивителни сили. Това води до разрушаване на статуквото и на досегашното положение, което не удовлетворява никого. Не е без значене кой от каква позиция ще тръгне и на каква база ще се установи. Вероятно е да влезете в конфликт с партньори и с тези, които животът ви е натрапил, а не вие сте ги избрали и предпочели. Ден на лична инвентаризация.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Събуждате се с откровение как да постъпите в една трудна ситуация. Ще успеят решените да променят нещата, да намерят нов терен за лична и професионална изява. Предстоят сблъсъци на интереси. Не се отказвайте от намеренията и избора си. Ще се намери изход от всяко положение и лек за всяка болка. Казваме си, че няма да продължаваме постарому и наистина го правим.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Ден с огромна регенерираща сила. Старото в отношенията и в живота ни си отива, предстоят размествения на пластовете в работата и у дома. Сменят се насоки, изисквания и шефове. От утре ще има нови разпоредби, ще е нужно да се включат резервите на пълна мощност и да се търсят нови възможности за развитие. Тази вечер ще получите откровение, показващо печелившия за вас избор.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Не ставайте рано, ако не искате от сутринта да започнете с разправиите. Луната е в точен съвпад с Марс, а това стимулира емоционалната ни агресия. От играчка може да стане плачка. Може да вземете решение за коренна промяна в работата или в подхода и начина на действие у дома. Край с изчаквателната политика. От утре влизат в сила решения, които ще променят насоки и желания.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Ден на фундамента, свързан е с градежа и строителството. Край с изчаквателната политика. Време е да направите крачка в нова посока. Взетите решения ще са основополагащи, ще променят към добро живота и връзките ви и ще помогнат да излезете от личната и професионална криза. В хороскопа ви действат стимулиращи и творчески аспекти. Видими и невидими сили са с вас.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Днес колелото на съдбата се завърта и тези, които са били в подчинена позиция тръгват нагоре, а хората с доминиращ поход ще бъдат ограничени в силата и стихията си. Навлизате в период на градеж и разширение. Време е да се окопаете на завоюваните позиции с договори или брак. Край с изчаквателната политика. Тези, които са ви пренебрегвали сега ще тичат подире ви.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Днес позицията ви се клати, вероятно е да направите грешен ход и да стъпите на подвижни пясъци в отношенията. Не приемайте всичко, което ви предлагат и казват на доверие. Денят идва с желание за коренна реформа в подхода, в начина на работа и живот. Не позволявайте да ви движат фикс идеи и фобии, ограничете стимулантите и алкохола, особено ако сте планирали важни срещи.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве \монитор

Публикувана на
28 Ноември 2021 година