Новина от категория България
Архив на публикациите

Месец без Денис, Лудата глава се заканва

Видяна: 107205 пъти

Измина един месец от трагичната смърт на една от най-ярките ни музикални звезди - Денис Теофиков. За смъртта му се изписа и изказа много от всякакви хора, които сипеха обвинения към неговия продуцент, към средата му.
В инстаграм някои от близките споделиха, че им липсва много и не спират да мислят за него всеки ден. Алекс Робов сподели на стори видео с песен на Денис, а в клипчето виждаме певеца да шофира скъп автомобил."Един месец без теб, тарикат! Липсваш ми много!", пише Робов, който обяви, че няма да има участия в рамките на целия месец ноември, за да почете паметта му.
"Липсваш ми, любов моя! Обичам те, ангелче мое", пише пък Алекса, приятелката на Денис, която отнесе голям хейт, защото публикува постоянно снимки с покойния певец.Наскоро тя адресира лошите коментари по неин адрес, като заяви, че тя страда много и това е начин да излее мъката си. Фенове я обвиниха, че търси популярност, а тя отрече и заяви, че ако е искала слава, то е щяла да публикува снимки и видеа с Денис приживе.
Цеци Лудата Глава също си спомни за Теофиков в инстаграм, където сподели:"Едни хора като мен мълчат, но не защото няма какво да кажат, а защото паметта на Денис Теофиков е по- важна от всичко, а други хора просто използват трагичния инцидент, за да нахранят егото си... Всеки говори тогава, когато момента настъпи, щом дойде моя... ще разберете!", заканва се Лудата глава.vbox7

Публикувана на
27 Ноември 2021 година