Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Има ли Сашка Васева доведен син!?

Видяна: 28365 пъти

Преди броени дни Станислав Александров – Стас започна да дава интервюта и да говори за Сашка Васева, представяйки се, че й е доведен син. Приятели на ретро фолк звездат отрекоха тя да го е отгледала.
"Аз съм приятелка на Сашка и за първи път чувам за момчето. Никога не ми се споменавала за него, а се познаваме повече от 30 години. Най-вероятно си прави реклама с нейното име", коментираха близка.
Източниците ни допълниха, че най-вероятно Стас е израснал в дома за сираци в Дупница, където Сашка често ходеше и правеше дарения, преди да бъде закрит. Сигурно се познават от там, но е доста пресилено да се каже, че певицата го е отгледала или й е доведен син. Няма езаконни деца , раждала е само от мъжа си Христо, който е голямата любов.
"Преди да бъде закрит домът за сираци Сашка редовно носеше храна, памперси и дрехи. Децата, които живееха там много я обичаха и я уважават и до днес, защото им е помагала много пъти, никога не е отказала нищо, но все пак не може да се каже, че всички са й доведени деца", разказват съграждани на русата фурия.
Припомняме, че въпросният Станислав Александров обвини съпруга й – Христо Бакърджиев в манипулация и лъжа.„Десетки изпълнители от фолк гилдията са обидени след едно от последните изказвания на г-н Бакърджиев. Там той каза, че никой от фолк гилдията не е съпричастен и не иска да помогне. На 26 и 27 ноември около 20-30 изпълнители трябваше да направят два благотворителни концерта. Извинявам се на организатора, че е вложил усилия и средства, но изпълнителите са отложили концертите, въпреки големия интерес. Концертите са отменени, тъй като организаторите десет дни изискват експертиза с диагнозата и на тази база да се направят концертите. Не са получили диагнозата и оттам се породиха съмнения и слухове как стоят нещата“ – заяви Стас в предаването на Крум Савов.лупа

Публикувана на
26 Ноември 2021 година