Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква днес според Павел Глоба

Видяна: 24400 пъти

ОВЕН
Тук е късна есен, а някъде е топло и слънчево. Намерете възможност да си устроите празник поне за една седмица някъде в топлите страни, достъпни за ваксинирани туристи. Това ще ви даде сили и положителни емоции, които ще ви стигнат за цяла зима. Нужно е обаче любимият да е до вас.
Прекрасен момент за неформално общуване с делови чуждестранни партньори.
Сериозни проблеми със здравето не би трябвало да възникнат, но не претоварвайте черния си дроб с мазни храни и алкохол.
ТЕЛЕЦ
За тези Телци, които обичат силните усещания, този период може да стане запомнящ се за цяла година. Обстоятелствата от предишната седмица почти сигурно ще ви погъделичкат нервите. Това време подхожда повече за независими сексуални отношения, отколкото за понякога рутинен съпружески живот.
Опитите ви да постигнете някакви промени в положителна насока засега най-вероятно няма да дадат очаквания резултат.
Бъдете внимателни зад волана и при боравене с електрически прибори и инструменти. Голям е рискът от травми, а също и от заразяване с коронавирус.
БЛИЗНАЦИ
Близнаците изживяват не най-доброто време за уреждане и оправяне на отношенията. Преди всичко в съпружеския живот ще се оголят противоречията, които ви разделят, и за да ги преодолеете, ще се наложи да търсите приемливо и за двама ви решение. То едва ли ще ви се удаде леко.
Трудно ще докажете правотата си пред партньорите в случай на възникване на спорна ситуация.
Избягвайте теченията и преохлаждането, пазете социална дистанция на обществени места. Здравето ви сега е уязвимо.
РАК
Сега на родените под знака на Рака ще се наложи да се занимават с изпълнението на рутинни задължения, което по никакъв начин няма да способства за развитието и проявата на чувства. Примирете се засега с подчинената си роля, може да се наложи да правите това, което изисква ситуацията.
Бизнес проектите ви за известно време ще забуксуват. Не си струва да ги активизирате.
Не се занимавайте със самолечение, ако сте заболели. Може би си струва да се обърнете за помощ към лекар.
ЛЪВ
Ако сте намислили да напишете роман, сега му е времето (както в пряк, така и в преносен смисъл). Може да се окажете в центъра на любовна интрига, като станете едно от главните действащи лица на мелодрама. Това е нещо, което Лъвовете обичат и ценят. Любовта ще ви окрили и няма да усещате студа и дъжда.
Този период способства повече за рекламата, отколкото непосредствено за самата работа.
Пазете си сърцето, сега то е много уязвимо. Не си струва да посещавате сауната.
ДЕВА
Скъпи Деви, не бива да планирате тази седмица ярки прояви – сега не е най-доброто време за това. По-добре се концентрирайте върху семейството си, грижите и интересите му. Може би е дошло време да направите сериозна покупка за дома, да смените мебелите или дори да промените проекта.
Сега не си струва да започване нови проекти, те няма да дадат очакваните резултати. Завършете вече започнатите дела.
Ако няма да пазите диета, болестите на стомашно-чревния тракт ще ви заставят да се обърнете към лекаря.
ВЕЗНИ
Скъпи Везни! Сега при пътуване може да попълните багажа си с положителни емоции и впечатления, ако отидете в командировка не сами, а в компанията на любимия човек. Ако сега си търсите партньор, то смяната на обстановката и кратко пътуване от 2-3 дена е точно това, което ви трябва.
Удачна седмица за кратки пътувания, неформално общуване. Прекрасно време за стартиране на уебсайтове.
Нищо сериозно не ви застрашава, но бъдете внимателни при боравенето с остри и режещи предмети.
СКОРПИОН
Ще ви се удаде да постигнете успех на любовното поприще и да заслужите благосклонността на Фортуна при едно условие – длъжни сте да проявявате щедрост и истински грижи за любимите хора. Всички имаме нужда от нещо, и понякога помощта и подкрепата са по-скъпи от златото.
Нелош момент за големи покупки, вкл. на скъпоценности.
Старайте се да не преяждате, дръжте се в рамките на разумното. Не посещавайте заведения за обществено хранене.
СТРЕЛЕЦ
Сега Стрелците ще бъдат особено привлекателни. Представителите на противоположния пол несъзнателно ще откликват на вашата харизма, и вероятно ще може да получите маса полезни емоции дори от простото общуване, да не говорим за нещо повече. Поради това не си хабете времето напразно.
Инициативата в бизнеса ще даде добър резултат. Трябва да станете инициатор на нови проекти.
Ако нямате проблеми със сърдечносъдовата система, то освен коронавируса нищо не ви застрашава. Следете за кръвното си налягане.
КОЗИРОГ
Драги Козирози, не се чудете, ако сега нещо не ви се получава в личния живот. Просто сега съвсем не е вашето време. То ще настъпи през януари, а засега се старайте да не предприемате нищо. Не започвайте нито запознанства, нито изясняване на отношенията, не се карайте с брачния си партньор.
Намалете активната дейност. Сега може да допуснете сериозна грешка. Отложете важните срещи.
Заемете се със здравето си. Това е добър период за лечение на хронични заболявания и пречистване на организма.
ВОДОЛЕЙ
Всичко минава, всичко се променя, нищо не остава неизменно. Тази проста истина сега ще проверите чрез собствения си опит. Най-вероятно на Водолеите ще им се приискат промени. За това не е обезателно да сменяте партньора си. Постарайте се да промените същността на отношенията си.
Върнете си дълговете и се освободете от задълженията си, смело гледайте към бъдещето и откривайте нови направления в бизнеса.
Не носете тежести, избягвайте големи натоварвания върху краката, ако сте предразположени към тромбоза.
РИБИ
Де да имаха типичните Риби тази свобода, която сега съдбата предоставя на Водолеите! Ама не! Ще ви се наложи да се съсредоточите върху работата, кариерата, важни житейски ориентири, а любовта за съжаление ще отстъпи на втори план. Трудно се съчетават рационалното и ирационалното.
Периодът е благоприятен за кариерно израстване и професионален ръст. Усилията ви няма да бъдат напразни.
Ако чувствате болка в коленете, обърнете внимание на този знак и незабавно се заемете с лечението му. \монитор

Публикувана на
26 Ноември 2021 година