Новина от категория В общината
Архив на публикациите

Славчо отвърна на Зико

Видяна: 25986 пъти

По повод думите на кмета г-н Здравко Димитров, че „копието не вършело работа“, искам да му припомня, че прекалено наведената поза в политиката също не върши работа. Никой не уважава превития гръбнак. Затова добрата политика изисква характер и мъжество, г-н Димитров. За да може кметът да защити интересите на своите съграждани.
От времето, когато бяхте кмет на район „Западен“, с който мандат изключително се гордеете, Вие добре знаете какъв е административният ред. Без съдействието на големия кмет нищо не може да се направи. Аз почтено съм работил с Вас и каквото сте поискали за района, съм го направил в интерес на пловдивчани. И вие публично сте го заявявали.
Преди онова копие имаше 27 много учтиви писма до г-н министъра Дянков с молба държавата да изпълни подписаните ангажименти към града ни. Защото Пловдив изпълни почтено и веднага своите задължения, като прие софийските бали с отпадъци и спести на държавата милиони от тежките глоби. Резултат обаче нямаше. Писмата се намират в архивите на общината, прочетете ги, г-н Димитров. Едва след тях идва копието.
Вие как бихте постъпили с един договор, подписан от Борисов и Дянков, който те не изпълниха с години и така ощетиха много сериозно града и нарушиха интересите на пловдивчани? В кабинета си сте поставили портрет на един човек, сякаш е повече от Левски, Ботев и Стамболов. Времената на култа към личността отдавна отминаха, а и вашата „икона” отдавна силно се клати. Историята тепърва ще се произнася за въпросната личност. /марица

Публикувана на
25 Ноември 2021 година