Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво ще се случи на всяка зодия тази зима

Късметът на всяка зодия може да се обърне през декември 2021 и трябва да внимавате за знаците на съдбата. Експертите препоръчват да се грижите повече за себе си в този период, за посрещнете декември изпълнени със сила и да завършите 2021 г. успешно! Ето какво я очаква всяка зодия през зимата.

Овен
Топлолюбивите Овни изпитват трудности през студения сезон. Настроението им се влошава, появяват се раздразнителност, сънливост и нежелание за работа. Но е възможно да излезете бързо от тази лека зимна депресия, ако се настроите на празнична вълна от по-рано, започнете да планирате коледните и новогодишни празници и си спомните колко е страхотно да прекарвате време със своите роднини в тези уютни дни.
Телец
Телецът ще бъде подготвен за зимата благодарение на положителната си нагласа, която няма да им позволи да се препънат и да забавят крачка преди да достигнат целта си. Преходът от есента към зимата ще премине добре и плавно, ако спрете или сведете до минимум контакта си с токсични хора. Изключването им от социалния ви кръг ще доведе само до положителни промени.
Близнаци
Навременната почивка ще помогне на Близнаците да се подготвят за зимния период. С рестартиране, Близнаците ще могат да започнат да работят с нова сила и да завършат успешно 2021 г. Може да си организирате една импровизирана отпуска и то без да излизате от дома - просто може да прекарате няколко почивни и спокоийни дни у дома и да се отдадете на любимото си хоби или да мързелувате на дивана с любимата си книга.
Рак
Раците ще преминат лесно прехода между есента и зимата - на тях за целта им трябва само добра компания, топла напитка и хубав разговор. Не бива да залагате толкова на работата в този период, а по-скоро да се грижите за семейния уют и да прекарвате повече време у дома. Късметът ще бъде на ваша страна, стига да не бъдете пасивни, а да действате, когато трябва.
Лъв
Тази зима Лъвовете имат нужда от промяна и обновление. Можете да смените гардероба си, новите неща определено ще повишат настроението ви, ще ви накарат да се чувствате по-красиви и желани. Може да отсеете онези хора, които само ви товарят и не ви помагат да вървите напред. Те нямат място в живота ви! Ако спрете да общувате с тях, ще избегнете доста спънки и проблеми.
Дева
Работливите Деви може да не забележат смяната на сезона и поради това да пропуснат някои спънките пред себе си и да ги прескочат с лекота и без да се замислят. За тях ай-важното е да не потънат изцяло в работат си, а да отделят време и за празнична подготовка - подаръци, украси, меню. Вземете си малко почивка от работата през декември и се отдайте на празничното настроение!
Везни
Прочутият самоконтрол ще помогне на Везните да преминат от есента към зимата без особени сътресения. На границата на сезоните импулсивността им може все пак да се увеличава, което ще попречи на изпълнението на някои техни смели планове. Способността им за бързо привеждане на чувствата в хармония ще се превърне в голям повод за успех на Везните и ще помогне да се избегнат ненужни конфликти.
Скорпион
Спомените за лятото и топлите дни ще помогнат на Скорпионите да се примирят с настъпването на зимата. Носталгията обаче може да изиграе жестока шега и да ви накара да се измъчвате, така че не бива да се гмуркате стремглаво в спомените за отминалите дни. По-добре е да си създадете уютна атмосфера у дома, да прекарвате повече време с близките си и така да се разсейвате от мрачните мисли.
Стрелец
Позитивното отношение ще помогне на Стрелеца да се подготви за зимата. Доброто настроение ще ви даде стимул за активно преследване на целите и за лесно преодоляване на препятствията по пътя към щастието. Доброто настроение ще бъде най-важният спътник към успеха за Стрелеца. Най-важното е той да не се поддава на негативните мисли, които могат да го връхлетят.
Козирог
Козирозите рискуват да загубят почва под краката си в началото на зимата, ще се чувстват разклатени емоционално, но това няма да продължи дълго. За тях е важно да търсят източници на щастие, за да черпят вдъхновение в трудните моменти. А щастието през зимата ще откриете в най-близките си хора, прекравайте повече време в уюта на дома си заедно с тях. Умерената физическа активност също ще помогне да бъдете във форма и с добро настроение.
Водолей
За оптимистичните Водолеи няма да е трудно да навлязат в зимния период, но за да не се обърне късметът им през зимата, те трябва да започнат да възстановяват вътрешната си хармония и да бъдат наясно със себе си какво точно искат да постигнат. Краят на годината винаги е изпълнен с трудности и спънки, но Водолеите ще успеят да ги преминат без затруднения, благодарение на силния си характер.
Риби
Рибите могат да изпаднат в емоционална дупка с настъпването на зимата и за тях рецептата за подготовка за студения сезон е проста: не оставяйте без работа! Вършете всички задачи, които имате, отдайте се на любимо хоби, не се заседявайте на едно място. В края на годината перидоът ще бъде по-благпприятен и за почивка - тогава с чиста съвест може да се отдадете на почивка.

Публикувана на
25 Ноември 2021 година