Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

„Прощавам на сина ми, че ме напада, той не знае какво говори!“

Видяна: 12932 пъти

"Прощавам на сина ми Станислав Александров за думите, изречени пред Крум Савов. Той не знае какво говори и вероятно е казал това, защото се е почувствал засегнат, че не му обърнахме внимание със Сашка, когато тръгнахме за Германия. Той искаше да дойде да я види, но му казах, че не може, и това го разстрои".
Това сподели пред "България Днес" мъжът на Сашка Васева - Христо, който уточни, че с момчето се е виждал два-три пъти в живота си и е учуден, че го обвинява в манипулация и лъжа за операцията. Синът на Бакърджиев обяви в телевизията на Слави, че има съмнения относно събирането на средства за Сашка Васева. Според него били са подготвени два концерта, които да финансират операцията на фолкпевицата, но са се отложили, защото не е била получена епикризата на Васева.
"Няма такова нещо! Основната операция ще е на 1 декември, а вече имаше едно вмешателство. Вече съм на ръба на силите си, не спя по цяла нощ и смятам, че докторите си вършат перфектно работата", заяви още Бакърджиев.
"Всичко мога да обясня! Докторите действат, Сашка е в най-добри ръце и се прави максималното тя да се оправи. Лекарите не искат да давам подробни сведения, поне на този етап и аз ще запазя мълчание за всичко, което се случва със състоянието й", допълни той.
Според Станислав, лекарите и в България са имали възможността да сформират у нас чуждестранен екип, но Бакърджиев не бил съгласен. "
"Няма да му отговарям на нападките", каза от своя страна съпругът на Сашка. /хотарена

Публикувана на
25 Ноември 2021 година