Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Михаела Филева дава стипендия на надарено дете

Видяна: 6161 пъти

Певицата Михаела Филева, която това лято осъществи своето национално турне „Ин и Ян“ и пя под съпровода на симфоничен оркестър, започва нова благотворителна инициатива. Желанието й е да помогне на талантливо дете като заплати музикалните му уроци, а за целта продава част от сценичните си тоалети. Това обяви самата тя в социалните мрежи.
„С вълнение споделям нещо вдъхновяващо, с което се захващам. Знаете, че имах страхотно концертно лято. Националното ни турне “Ин и Ян”, с моята музика представена в мащаба на симфоничен оркестър под диригентската палка на Максим Ешкенази беше истинска магия. Ще потърсим нови собственици на много от концертните рокли, с които излизах на сцената, а със събраните средстава ще дам еднократна стипендия на едно талантливо дете, което ще може в рамките на половин година да посещава уроци по пеене при някои от най-добрите вокални педагози в България.“, обяви тя в Инстаграм.
В публикацията си тя разясни и условията за кандидатстване за стипендията и посочи, че право да се включат имат деца до 18-годишна възраст. Заявление бяха приемани до 23.11.2021 включително. /монитор

Публикувана на
25 Ноември 2021 година