Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Прецакани сме, гласували сме за депутати, до един подменени с… извънземни

Видяна: 21640 пъти

Не ви ли прави впечатление колко бързо новоизбраните депутати се договарят как да съставят правителство? Събраха се в едно полузатворено молче няколко партии, които досега бяха като орел, рак и щука. И се…прегърнаха. Без грам кавга разпределят кой какви министри ще има. А са същите, за които гласувахме през април, през юли и сега през ноември. На двата пъти те бяха разпасана команда в парламента – ругаха се, подиграваха се помежду си, ритаха се по кокалчетата. А как се държат сега? Сговорни, ларж един към друг, обръщайки се помежду си с: „Ти мен уважаваш ли ме!“, без да са пили капка алкохол. А уж са същите. Не, изобщо не са същите. Подменени са. С извънземни!

Динко ПЕТКОВ

Какво се оказва? Прецакани сме. Гласували сме за депутати, които всъщност не са те. А извънземни. Звучи налудчево и абсурдно, съгласен съм. Но пък иначе как да си обясним тази промяна – провалилите два парламента в момента се канят да бъдат строителите на обновена България?! Некорумпирана. Ваксинирана на 100 процента. Не е възможно за толкова кратко време да настъпи подобна еволюция. Те преди не можеха да се гледат, а днес…
Това няма как да не е станало с някаква външна намеса. Не е на Москва или на големия брат САЩ, не е и на Европейския съюз, който ни беше голямата надежда за ново Възраждане. Нали досега следвахме техните напътствия – изобщо се оправихме. Затънахме повече. Значи вече са дошли извънземните.
1.Слави Трифонов според мен е много силно доказателство.
Още на другия ден след последните избори той се появи във Фейсбук. И какво каза?
„Ако можех да върна времето, пак щях да постъпя по същия начин!“.
Даже го дообясни: "Ако можех с машина на времето да върна времето назад, пак щях да постъпя по същия начин, без да влизам в уговорки, без да се поддавам под натиск и без да ви лъжа. Това ще направя и сега, ще спазвам всичко, което съм казал и няма да престъпя моите думи".
Не сме забравили, че от него зависише в предното Народно събрание да имаме редовно правителство. Той се запъна. Не искаше с никого да се коалира, не приемаше да му се месят, а двамата тогавашни служебни министри Кирчо и Асен – да не ги чуеше.
Сега Слави изведнъж запя съвсем друга песен, пак във Фейсбук:
"Има такъв народ" ще подкрепи евентуално бъдещо правителство с мандат на "Продължаваме промяната". Както казах, ще направя всичко възможно и всичко, което зависи от мен, за да бъде съставено правителство максимално бързо още с първия мандат. Затова днес приех поканата за среща, отправена от победителите в изборите - “Продължаваме промяната”. Изразих пълната си подкрепа към съставянето на правителство с техния мандат. Казах им директно, че ще направя всичко възможно, разбира се - всичко, което зависи от мен и от “Има такъв народ”, за даможе правителството да се реализира, парламентът да работи и хората да се успокоят".
Какво е това извъртване? Знаем, че Слави си е инат за сто магарета. Като е казал, че няма да се промени – не можеш го мръдна. А сега говори като друг Слави. Защо? Дали защото не е подменен с… извънземен. Изчакали са да минат изборите, нали той не беше кандидат-депутат. Чуха го, обаче, че като партиен лидер отново ще запъва да не се променя. И го чипираха извънземно. Вече е пръв радетел за съставяне на правителство.
2.По същия начин постъпиха и със сценариста Филип Станев.
В предишните два парламента той беше все „задно колело“. На всяка манджа мерудия. Даже пробва да пробута нов работен депутатски дрескот – с прокъсани дънки. МаяМа му се върза и дори тръгна боса из парламентарните коридори. И двамата няма повече да се мяркат.
Филипчо изведнъж получи прозрение, че се отказва от депутатството. По собствено желане. Хайде, бе! И тук се подозира намесата на извънземните.
Знаейки, че МаяМя е с опарничавия характер на сто свекърви наведнъж, предполага се, че след извънземна намеса тя повече няма да види парламента. Както и Татяня Дончева – по същите свекървенски качества. С Марчето Капон пък срещнали друго затруднение – не могли да намерят извъзнемна с нейната снага, че да я подменят и нея.
3.Помним как го емнаха Кирил Петков за канадското му гражданство.
Дар перан го направиха, готвеха се да го вкарат в затвора за попълване на невярна декларация. В момента по всеобщо одобрение именно той е вероятният бъдещ премиер. Замълчаха за канадската му връзка. Защо? Близко е да се помисли, че пак е чужда намеса. Няма как да те преследват за двойно гражданство – българско и… извънземно
4. Доскорошният финансов служебен министър Асен Василев шеговито го наричат Кокорчо.
А защо той е все така с ококорена визия? Нима извънземните не са постоянно ококорени!
Всъщност можем сами да се уверим кой депутат дали си е той или вече е извънземен. По метода на Луи дьо Фюнес, когато в Сен Тропе масово се появявят извънземни. Те дори заменяха и полицаите. Той ги разконспирираше. Удряше ги с юмрук по тялото. И те дрънчаха на тенекия. Това е начин и сега да разберем кои са подменени с извънземни. Истимаро ги почуквайте дали ще задрънчат на кухо.

Публикувана на
25 Ноември 2021 година