Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Бивш любовник на Азис млати жена и съпруга й

Видяна: 9394 пъти

Бившият любовник на Азис - Велизар Методиев, раздава юмручно право върху жена и съпруга й. Татуираната екс половинка на Краля на фолка се връща в мутренските години и решава личните си проблеми чрез насилие.
Жертвите му се казват Светлана и Мирослав Малееви и проговориха през нашата медия за кошмара, в който се намират от няколко месеца и полицията не прави нищо по случая след множество подадени жалби.
Първото спречкване на семейството с Велизар е преди няколко месеца, когато те отиват на гости при приятели в столичния квартал "Драгалевци" и изневиделица се появява въпросният Велизар Малеев, който засича техния автомобил, блъска ги и т.н.
"Колата е все още в гаража помляна, по нея има и кръв след ударите, които нанесе на съпругата ми. Имаме подадени няколко жалби, но нищо не се случва. Той е много богат и вероятно бута на няколко пари. Затова съм принуден да говоря пред медиите", заяви съпругът на жертвата.
"Засякоха колата ни и той дойде с още няколко човека охрана. Заплашваха ни, искаха да ни убият. Първият път, когато ни засече, аз си помислих, че е под въздействието на наркотици. Държеше се неадекватно. След това последваха още няколко такива засичания, побой и заплахи", допълва той.
Оказа се, че жертвата Светлана Малеев и Велизар Методиев в минало са имали вземане-даване. "Това не му дава право да идва сега, да ни преследва и тормози", категоричен е съпругът.
Видеата са от охранителните камери пред дома на жертвите./show.blitz.bg

Публикувана на
25 Ноември 2021 година