Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Оживял след клинична смърт разказва какво е видял

Видяна: 24640 пъти

Мнозина преживели клинична смърт говорят за тунели и полети над Земята, но един човек казва, че Бог го е срещнал там, показал живота, който е живял в подробности и го е върнал на Земята.
Скот Дръмънд бил на 28, когато изкълчил палеца си при тежък инцидент със ски. По време на проста операция за възстановяване на пръста, медицинската сестра направила грешка и мъжът починал.
По-късно, разказвайки за инцидента, мъжът си спомня момента, в който сестрата изтичала от операционната с викове: „Убих го!“
Скот казва, че е усетил как нещо се издига в ръката му и преминава през сърцето му, а след това видял себе си отстрани. Надвиснал над тялото си и дори видял всеки шев, нанесен върху ранения му пръст.
В същото време Скот усетил, че някой друг е близо до него. Първата му мисъл беше, че това е Бог.
Виждайки как сестрата тича в ужас и вика за помощ, безликият водач моментално пренесъл мъжа на поле, пълно с красиви цветя и висока до кръста трева. Мъжът стоял на полето до него, но Скот не можел да различи лицето му.
Скот си спомня, че видял бял облак и изведнъж почувствал дълбок мир.
Показан бил целият му живот от раждането до настоящия момент. Той видял всичко, което е направил в живота, добри и лоши дела. Изглеждало, че го съдят.
Според Скот за някои от действията си той се е срамувал, а някои моменти от живота му са го направили щастлив. Той осъзнал, че трябва да живее по-добре, като прави повече добри дела.
Тогава водачът мислено му наредил да стане и да отиде при облака. Тъкмо се канел да направи това, когато силна ръка се протегнала към него през облака и той чул: „Времето му още не е дошло и има още много неща за вършене“.
Той моментално се върнал в тялото си. Когато Скот се събудил, той решил да живее по съвсем различен начин.
По-късно мъжът признал, че наистина не искал да се връща на Земята, тъй като там било толкова красиво и спокойно.
За всичко, което се случило, Скот разказал само на жена си и близки приятели. Опитът променил възгледа му за живота, измествайки приоритетите от преследване на пари към лоялност към семейството. /блиц

Публикувана на
24 Ноември 2021 година