Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Как ще продължи връзката ви според рождената ви дата

Видяна: 28487 пъти

Взаимоотношенията не могат да бъдат предвидени. Но нумеролозите са сигурни, че е напълно възможно да се предположи. За да направите това, просто трябва да знаете числото на вашата връзка. А вашата дата на раждане и тази на вашия партньор могат да ви помогнат да разберете тази цифра.
За да изчислите числото на вашите връзки, трябва да съберете всички числа в датата на раждане вашата и партньора ви.
Например, ако сте родени на 30 септември 1995 г., пресмятането ще изглежда така: 3 + 0 + 0 + 9 + 1 + 9 + 9 + 9 + 5 = 45. Крайната стойност трябва да бъде в диапазона от 1 до 9, така че отново събираме 4 + 5 = 9.
Същото трябва да се направи и с датата на раждане на партньора. Накрая съберете числата – вашето и на вашия партньор.
1. Вие и вашият партньор искате да покорите колкото се може повече върхове. И особено материални. Знаете какво искате и как да го получите. Ето защо, понякога между вас възниква дори съперничество. Но това никога няма да доведе до сериозни разногласия. Все пак ще бъдете успешни.
2. Винаги се слушате един друг. Вашият съюз се основава на доброта, солидарност и взаимно уважение. Затова правите всичко заедно.
3. Най-вероятно сте мислили повече от веднъж, че срещата е предопределена от съдбата. Имате много общи хобита и сте честни един с друг.
4. Вие сте честни един с друг, така че винаги говорете директно, ако нещо не ви харесва. Готови сте да се промените за вашата сродна душа. Вашият съюз е един от силните и надеждни.
5. Трудно ви е да се задържите в рамките на връзката. Само като се развивате заедно, можете да успеете. Например, в началото на една връзка, пътувайте заедно или намерете общо хоби, а по-късно се ангажирайте с отглеждането на деца заедно.
6. И двамата ревнувате. Понякога това може да доведе до трудна и болезнена раздяла. Но освен ревността, между вас има и огромна страст. Вашата тайна за щастие е доверие, уважение и свобода.
7. Сигурни сте, че срещата ви не е случайна. Между вас няма ревност, неразбиране и комуникационна сложност. Но понякога финансовите проблеми стават причина за кавгите. Ако парите не са на първо място за вас, запазете тази връзка. Вашата тайна за щастие е да се подкрепяте и приемате един друг такъв, какъвто сте.
8. Вие сте противоположности, които се привличат една от друга. Вашата тайна за щастие е да не позволявате на везните да се накланят твърде много на една или друга страна.
9. Вероятно е, че вие ​​и вашият партньор никога нямате достатъчно време един за друг. Освен това, не позволявате на вашата сродна душа да прекрачи границите ви, но и не посягате на неговите. Вашата тайна за щастие е подкрепата и вниманието. /актуално

Публикувана на
24 Ноември 2021 година