Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Кичка Бодурова се въоръжи

Видяна: 8052 пъти

Бандити, пазете се, Кичка Бодурова е въоръжена! Естрадната певица изкара разрешително за оръжие, узна HotArena. След дълги часове уроци - практически и теоретични, Кичка вече има право да носи пистолет. С това се похвали самата изпълнителка. Както е известно, Бодурова от години живее в Америка. Масово зад океана жителите имат оръжие в дома си, най-вече заради самозащита.
От скоро желае да стане като повече американци. До преди тя бе изключение и бе една от малкото в района си, която няма как да си защити, ако някой нахлуе в дома й. Бодурова най-накрая изкарва свидетелство, което й позволява да има пищов. И така може да се пази от неприятели.
"Преминах курса за право да имам оръжие. Готова съм да реагирам при необходимост! Така че умната! Кой разбрал - разбрал", казва Кичка. Откакто има разрешително за оръжие, певицата все по-упорито тренира. През няколко дни тя е на стрелбището, където упражнява стрелбата си.
Показа и колко точна е станала в стрелбата. От десет метра певицата не пропуска мишената. А изстрелите в десетката са няколко от цял пълнител.

Публикувана на
24 Ноември 2021 година