Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни чака тази сряда

Видяна: 20557 пъти

Овен
Днес и за родените в тетата декада няма да има мир и спокойствие. Може да се върне проблем, който сте смятали за приключен и решен. Програмата ви ще се промени, това ще ви изнерви и може да направите куп грешки. Съветът е в този ден да не примате много ангажименти, да се съсредоточите върху най-важната цел и да я следвате неотклонно. Не се резпилявайте.

5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Телец
Днес може да постигнете връх в кариерата и да подпишете изгодни договори. Вземете от работата и от живота това, което ще ви осигури максимална подкрепа. Днес е важно да следваш една цел, а не да се губиш в много дейности, срещи и мероприятия. Нека денят ви мине в търсене на това универсално нещо, което ще ви донесе просперитет, лична и материална защита и полза.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Нализащият в Стрелец Меркурий ще ви изправи пред голяма конкуренция за пазари и проекти. Някой друг може да кандидатства за мястото и работата, за която до момента вие сте били титуляр. Ще се наложи да се откажете от едно за да може да работите и развивате нещо друго. Днес не може да се носят две дини под една мишница. Прехвърлете и част от отговорностите.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Рак
За родените в третата декада този ден ще донесе късмет и възможности да се уреди поне един важен проблем. Положете усилия, нужна е определена активност от ваша страна и умение да се водят преговори. Може да постигнете търсения компромис и да склоните някого да ви направи отстъпки. Една на пръв поглед невъзможна среща и идея ще се реализират. Бъдете настойчиви.

5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Лъв
Започвате с проблеми, срещате недоверие и спънки по пътя си. Почти към края на работното време късметът ви се отпушва и за няколко часа ще свършите всичко належащо и важно. Луната навлиза в Лъв и утре ще е в тежък аспект с Уран и Сатурн. Не планирайте пътувания и не си насрочвайте рискови срещи, изяви или участия. Тази вечер си поръчайте сън-прогноза за бъдещето.

4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Дева
Днес всичко може да се постигне, стига да си достатъчно концентриран и мотивиран, да знаеш какво искаш и да не се разсейваш със странични неща. Определете целта и докато не я постигнете не се занимавайте с нищо друго. Всеки поглед встрани от пътеката, по която вървите ще ви вади от релси, ще ви вкарва в паразход на сили средства и чувства. Не напрягайте очите, следете кръвното.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Везни
Днес нищо не върви гладко. Налага се да влагате допълнителни сили и средства във всичко, за което преди сте се уговорили. Не започвайте няколко дела или ангажимента. Концентрирайте силите си само върху най-важната задача и към нещата, които не могат да се отложат. Нищо няма да постигнете ако се разпилеете в различни посоки. Не позволявайте да ви разбалансират с искания.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Днес бавно и полека се движите към целта. До края на деня може да получите различни екстри и да подпишете изгодни договори. Не се разсейвайте встрани от избраната пътека. Отложете всички странични ангажименти докато не постигнете най-важното и след това карайте задачите по степен на важност. Не позволявайте да ви разконцентрират околните с техните проблеми. Всеки да се оправя.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Стрелец
Навлизащият в Стрелец Меркурий задвижва делата ви и търговската инициатива. Пътувайте, преговаряйте, търсете начини за допълнителна печалба. Важното е във всеки момент да знаете къде отивате, какво искате и към какво се стремите. Ако гоните два заека няма да хванете нито един. Концентрацията и вниманието ви трябва да са оптимални, ако искате да извлече ползи и облаги.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Козирог
Днес се лекота се отхвърлят подозрения и съмнения. Преградите са лесно преодолими. Не се предавайте, ако срещнете трудности в една или в друга посока. Тенденцията е до вечерта да се справите с възникналите проблеми. Ще се почувствате горди от себе си. Вечерта чакайте покана и предложение, които ще помогнат да се внедрите на по-добро място за работа и живот.

4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Водолей
Днес бавно и полека стигате до целта и получавате това, към което отдавна се стремите. Всичко ще става много по-лесно и бързо, ако не се разсейвате със странични неща и не променяте посоката. Действайте целенасочено и методично. На базата на постигнатото днес ще си осигурите по-изгодна позиция в работата и в бизнеса. В момента разширявате терена, на която ще действате утре.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Риби
Днес преградите по пътя лесно ще се преодолеят. Действайте с оптимизъм, не позволявайте да ви сплашват и отказват от намисленото. До вечерта може да завладеете желаната позиция. Печелят тези, които не се притеснят от първия отказ или неуспех. Бъдете настойчиви.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
\монитор

Публикувана на
24 Ноември 2021 година