Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Как зодиите си представят Коледа

Видяна: 19459 пъти

Тиха семейна вечеря, екскурзия, тур по заведенията, палатка в планината или вила на брега на гореща дестинация – каква е представата на различните зодиакални знаци за идеалната Коледа? Проверете и вие ли виждате перфектните коледни празниците така.
1.Овен
Цар на организацията, той не обича изненадите, хаоса и неизвестността. Държи всичко да е под контрол, по стриктна програма, всеки да има своите задачи и отговорности и празникът да протича по часовник. Положителното е, че няма да ви липсват нито храна, нито забавления, нищо и никой няма да е пропуснат. Отрицателното е, че няма да е особено интересно, елементът на изненадата и непредсказуемите вълшебства ще бъдат задушени в списък от А до Я.
2. Телец
Коледата е повод да… преядеш. Представителите на зодия Телец са кулинари, изкушени от храната, чревеугодници и лакомници. Вероятно няма да я приготвят сами, но ще прекарат целия ден в кухнята, хапвайки от готвещите се ястия. За тях Коледа е вкусна, сладка, а перфектната Коледа е свързана с трапеза, отрупана с храна.
3. Близнаци
Свикнали да правят всичко в последния момент в нощта преди Коледа, те ще украсяват, пазаруват и опаковат подаръците, а самата им Коледна нощ е време за почивка. Перфектният празник за тях е спокойният, лежерният, имат нужда от него след голямото пазаруване, готвене и предколедни приготовления.
4. Рак
Представителите на тази зодия държат на домашния уют и семейството. Идеалната Коледа за тях е споделената с близки и роднини. Няма значение къде, важно за тях е да са със семейството и хората, които обичат.
5. Лъв
Лъвовете са царете на кухнята. Те са умели кулинари и идеалните празници за тях са тези, в които могат да се развихрят, да приготвят кулинарни изкушения за много хора и да получат поздравления за уменията си.
6. Дева
Естет по природа, нежна душа с фин усет към изкуството, Девата обича да прекарва празниците в украсяване на дома или офиса си. Тя е душата на всяка празнична украса, на всяко парти и няма да сгрешите, ако ѝ възложите да украси залата или стаята, в която ще празнувате.
7. Везни
За представителите на зодия Везни празниците са подаръци. Те прекарват целия месец в търсене на най-подходящия за всеки. Най-важното в празничната нощ за тях е да поднесат щастие, опаковано с панделка.
8. Скорпион
За странните скорпиони няма значение кой ден е. Ако са щастливи, те празнуват, ако е Коледа, но не им се празнува, за тях е просто ден от календара. Включват се вяло в подготовката и не се чувстват длъжни да са някъде, да правят нещо или да празнуват само защото е Коледа.
9. Стрелец
За Стрелеца перфектната Коледа означава лудо парти с много хора, безкраен шумен купон, маратон по баровете и стотици непознати хора. Не ги търсете в дните около празниците, вероятно и те самите не знаят къде се намират тогава.
10. Козирог
За тази зодия семейството е най-важно. Те изоставят приятели и познати и прекарват празниците в домашна обстановка – така си представят идеалната Коледа.
11. Водолей
Водолеят няма да се спре по време на празниците. Първо ще организира такъв вкъщи, след това ще обиколи всички приятели. Носи коледния дух и разпръсква щастие, защото за него щастие е да бъдеш сред хората, които обичаш.
12. Риби
Рибите ще приготвят всичко сами и ще съберат на едно място и семейството, и приятелите си. За тях празниците са онези, които са пълни с хора и споделени с всички.
/Actualno.com

Публикувана на
23 Ноември 2021 година