Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Драго Чая се ошишка

Видяна: 25437 пъти

Драгомир Драганов – Чая е толкова надебелял, че тротоарите се пукат под тежестта му. Навремето водещият на БНТ свали близо 35 килограма със строги диети, но от някогашната му форма няма и следа. Ако сега до него застане Любо Нейков, комикът ще изглежда строен като манекен. Драго никога не е бил по-дебел от сегашното си състояние.
Онзи ден отиде да си напазарува хранителни продукти в супермаркет в центъра на столицата, забелязаха папараците ни. Похвалното е, че спазваше стриктно противоепидемичните мерки и носеше на лицето си предпазна маска. Явно не му харесва да изглежда като сумист, защото пак е на диета. Папараците ни го заснеха да си купува от магазина само зеленчуци и сьомга – все продукти, подходящи за вталяване.
Когато стигна щанда с шоколадовите изделия дори не се загледа в тях, а директно им обърна гръб. Ако 50-годишният водещ успее да отслабне, нищо чудно шефовете да го върнат на екран. Според мълвата, именно рязкото му наддаване на тегло е причина да бъде заменен от Мира Добрева в предаването, на което се превърна в емблема.
Чая има и друг проблем, който не му дава мира - оплешивява на тила, което все повече прогресира. В обществената телевизия шушукат, че той възнамерява да си присади коса и вече заделя пари от заплатата си за разкрасителната интервенция.

Публикувана на
23 Ноември 2021 година