Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

На кои ще им е трудно този вторник

Видяна: 17385 пъти

Овен
Ако отдавна се каните да посетите лекар или консултант по важни за вас здравословни, лични или професионални въпроси направете го днес. Препръчват се срещи на четири очи. Стойте далече от местата където се събират много хора, ако не искате да ви въвлекат в интриги и коалиционни битки. Споровете на работното място ще се изострят. Не давайте големи обещания.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Телец
Днес хората с комплекси и притеснения може да изпаднат от играта. Конкуренцията е на ниво. Въвличате се в битки, от които трети лица ще имат полза. Работете самостоятелно, не свиквайте и не участвайте в събрания. Общите сбирки ще се превърнат в говорилня, ще се водят безсмислени спорове и само ще си загубите времето. Тази вечер бъдете внимателни, за да не отблъснете партньора.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Ден на разнобой в отношенията и конфликти, които умело може да използвате и насочвате в свой интерес. Влизате в ролята на третият, който печели, когато други двама се карат. Родените в първата декада ще имат ползотворни разговори, а хора с комплекси и ниско самочувствие ще ви правят услуги и ще ви защитават интереса. Не забравяйте, че днес отношенията са неравностойни.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
Свивате се в черупката си, а така позволвяте да ви притискат. На работното място се очертават конфликти. Дългото подтискане на амбиции и желания води до неочаквани изблици на агресия. Не се карайте с колеги и близки, после трудно ще оправите нещата и ще се помирите.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
За родените до 1 август този ден ще донесе проблеми, неочаквани обрати в работи и дейности, свързани със странично финансиране и участие на непроверени хора. Не бива да се действа и играе хазартно. Бъдете готови за промени в плана, ако на пътя ви изникнат прегради. Днес печелят хората с гъвкав ум и политика.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Мъчат ви непостигнатите амбиции и едно вътрешно усещане за пустота. С пълна сила изригват скритите комплекси. Дълго сдържаните чувства и разочарования водят към конфликти. Може да се скарате с хора важни за работата и бъдещето ви. В труден момент погледнете нагоре към небето и нещо ведро ще ви залее. Ден на жабешкото крякане в блатото на живота.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Днес споровете заглушават гласа на здравия разум. До обед може да влезете в излишни конфликти и да се изпокарате с нужните ви хора. Почти към края на работното време ситуацията ще се разчисти и преобърне във ваш интерес. Ще получите покани и сами ще направите такива. В следващите два дни ще уредите успешно не един проблем. Подгответе се за важни житейски стъпки.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Днес по незначителни поводи ще възникват конфликти. Трудно ще избегнете скандалите, ако непрекъснато наливате масло в огъня на нечии страсти, амбиции и притеснения. Предстои вечер на комплексарите. Проявявате ревност или давате повод за такава. Родените в първата декада да не играят хазартно. В желанието да спечелите може да загубите всичко. Спазвайте правилата и на пътя.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Ден на хаотични движения, на разправии и излишно бърборене. Не се разправяйте с никого, а си вършете работата и не се отклонявайте от поставената цел. Денят е неблагоприятен за срещи на екипа, за приемане на нови разпоредби и правила. Колкото хора се съберет, толкова мнения и претенции ще има. Препоръчват се срещи на четири очи с капацитети в нужната ви област.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Ден на разправи и излишна суматоха. Лъсват комплексите ни от миналото. Трудно ще разберете мотивацията в поведението на околните, особено ако не сте запознати с миналото им. Всеки защитава позицията си, дори и да не е правилна, стига да го оставя в зоната на комфорт. Провалят се преговори, а срещите протичат с голямо напрежение. Желателна е среща с учителите.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Водолей
Родените в първата декада ще имат натоварен с ангажименти и непредвидени случайности ден, който ще им обърка сметките и ще ги разтовари финансово. Гледайте да не давате и да не взимате заеми. Ще сбъркате, ако играете хазартно и се намесвате в чуждите проблеми и разправии. Пътуванията са рискови или не протичат по план. Комплексите от миналото вредят на настоящето ви.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Днес по всякакви поводи може да избухнат междуособици и скандали. Не се движете в конфликтна среда и стойте далече от недоволната тълпа. Не планирайте съвместни инициативи, както и преговори по неудобни за всички въпроси. Трудно ще се стигне до разбирателство и у дома. Всеки дърпа чергата към себе си и не е склонен на компромиси. Потърсете съвет от капацитет.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве \монитор

Публикувана на
23 Ноември 2021 година