Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Бритни бясна на Кристина Агилера

Видяна: 20496 пъти

Поп принцесата Бритни Спиърс изрази огорчението си от липсата на публична подкрепа от страна на Кристина Агилера след прекратяването на 13-годишното попечителство.
Седмица, след като съдът постанови, че изпълнителката на Oops... I Did It Again може сама да контролира живота си, тя остана разочарована от колежката си, с която прохождаха заедно в началото на 90-те години с „Мики Маус Клуб“. В повод за разлъката между певиците се превърна краткото интервю, което Агилера даде по време на латино Грамитата.
Попитана от репортер какво смята за освобождаването на Бритни, звездата замръзна и обясни, че не може да коментира. Намеси се и агентът й, който категорично отказа коментирането на темата.
„Обичам и обожавам всеки, който ме подкрепи... но да отказваш да говориш, когато знаеш истината, е равносилно на лъжа. 13 години бях в покварена насилствена система... Защо на хората им е трудно да говорят за това? Аз съм тази, която го изживя! Всички, които ме подкрепяха и които говореха в моя защита – благодаря ви!“, написа Спиърс към снимка на Агилера от събитието. Вследствие на отправените обвинения от страна на Бритни, изпълнителката на Hurt все още не е излязла с официална позиция. /монитор

Публикувана на
22 Ноември 2021 година