Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Колко сте мъжествен

Видяна: 21533 пъти

Има мъже, които са като каменна стена. Те не са непременно високи и мускулести, богати и делови. Такъв човек може да работи като автомонтьор за собствено удоволствие и в същото време да бъде най-надеждната защита и подкрепа за своята жена. Но има и такива, които по природа са неспособни да вземат решения и още повече да поемат отговорност за другите.
Везни
Те се нуждаят не от подчинен, а от шеф, тогава ще има мир и хармония в семейството им. Те са романтични и сладки, обичат красивите жестове, правят подаръци и като цяло са много грижовни. Но за да се омъжиш за Везна, трябва сама да му го предложиш.
Риби
Рибите се движат по течението, предпочитат да са в зоната си на комфорт и ако условията внезапно се променят - тръгват да търсят нови. Те не са готови да решават проблеми и да изграждат взаимоотношения, да преодоляват конфликти.
Рак
Мъжете Раци са твърде уязвими и чувствителни, за да се разчита на тях като на щит от житейските трудности. Самите те трябва да бъдат защитени и съжалени, ако някой обиди. Раците решават проблеми като щраус – крият главите си в пясъка.
Телец
Телците имат селска жилка - те са много ревностни собственици. Телецът ще направи всичко, което наредят майка му и жена му, макар и с много строг поглед.
Дева
Отрицателната страна на мъжествеността - преобладаващата мъжественост - не е характерна за Девите. Заедно ще правите всичко в къщи, той няма да гледа настрани, ще изпълни обещанията си.
Козирог
Мъжеството на Козирога е ужасно и смазващо, но само за колегите му. Но стоманените му рога няма да са достатъчни за дома и личния живот.
Близнаци
Представителите на този знак не са против да поиграят с мускулите си, но трябва да бъдат стриктни, в противен случай могат да се отпуснат. Като цяло тук има повече от достатъчно мъжка сила, но дали ще получите всичко това е спорен въпрос.
Водолей
Мъжествеността на Водолея не трябва да се измерва с неговото представяне. Защото фрази като "така реших!" той ще казва редовно, изисквайки уважение и към силния пол, дори ще се втурнете в битка, ако е необходимо да се докаже кой има повече мускули.
Овен
Още един рогат и упорит. Класически мъж в много отношения - той е груб и сериозен. Кариерата му е приоритет. Той иска семейство.
Стрелец
Мъжкар в истинския смисъл на думата – сексуално хиперактивен, оправя повреди, сам сменя гуми, играе с децата и като цяло се справя с много задачи. С него жената се чувства крехка, желана, красива и веднага иска да се омъжи.
Скорпион
Скорпионите са непоклатими и надеждни момчета, наистина можете да разчитате на тях като съпрузи, другари, партньори. Една жена до такъв спътник никога през целия си живот няма да вземе чук в ръцете си.
Лъв
Лъвът определено е готов за подвиг във всеки един момент. Никой няма да посмее да се съмнява в неговата смелост и таланти. Представителите на тази зодия са много щедри, благородни без претенции, държат на думата си и се чувстват добре в ролята на пазители, закрилници.
/Actualno.com

Публикувана на
22 Ноември 2021 година