Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 16897 пъти

Овен
Родените в първата декада първи ще усетят полъха на нещо задържащо и неблагоприятно. Ден на леденото сърце. Трудно ще пробиете защитната обвивка на тези, с които се срещате и преговаряте. Дистанциите се увелечават. Днес злато се приема на доверие и за даденост, докато доброто трябва да се доказва по различни начини и методи. Ден на преобразяването, чувствата ни се променят.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
6
Късмет
5
Здраве
Телец
Днес се получава по заслуги. Ще получите това, за което сте се постарали или сте неглижирали с действията си в миналото. Предстоят мъчителни срещи, на които ще се прави разбор на поведание и действия, на отношения, отсъствия и присъствия. Разговорите ще засягат болезнени за всички теми. Ще се поставят ребром наболелите въпроси и ще се плащат дългове.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Близнаци
С навлизането на Слънецето в знака на опозицията ви Стрелеца в живота ви ще се появи силен дразнител, опонент или предизвикателство, което ще ви изправи на нокти и с което трудно ще се справите. Хара, които до момента са ви подкрепяли преминават в противниковия лагер. Родители и деца не се разбират. Ще се наложи да се съобразявате с друг авторитет или с нов шеф.

5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Рак
Ден на преобразяването. Хора, с които до момента сте имали близък контакт се отдалечават, а по-долечните ви стават близки. Променяте отношенията си, а това ще се отрази на плановете ви за бъдещето. Не поглеждайте назад. Оставете взетите решения да отлежат в нечия глава и след това проведете сериозните разговори. В този ден се получава по заслуги, а не се разсъждава върху тях.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Днес слизате на земята с едно неприятно разкритие или усещане за фалш в отношенията. Трудно ще спечелите нечие доверие, ще бъдете подложени на тест по пригодност и лоялност от някого, дори и да не го разберете. Добре проучете хората, с които смятате да вървите заедно в бъдеще или да работите по секретен проект за фирмата ви. На всяка крачка ще срещаме ледени сърца, вледняващи и недоверчиви погледи.

5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Дева
От днес може да имате нов шеф или да влезете в група, в която се спазват правила, с които трудно ще се напаснете. По някакъв начин ви се ограничават степените на свобода. Ден на кривите огледала и кривите сметки. Очаквате едно, а получавате друго. В отношенията ви с партньори се прокрадват ледени нотки. Ще видите някого в съвсем различна светлина и ще се разочаровате.

4
Работа
4
Пари
4
Любов
3
Късмет
4
Здраве
Везни
Този ден прокарва граници и разделителни линии между своите и чуждите. Случват се събития, които ще позволят да видите някого в истинската му светлина. Край с един маскарад, с отношения и връзки, които поставят единия в неравностойна и губеща позиция. Сега е момента да кажете и направите това, което от доста време отлагате с надеждата, че другият ще се промени и коригира.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Ден на презареждане. Слънцето напуска вашия знак, но Луната от Рак ще ви облъчва хармонично. Позициите се сменят и където сте играли разпределителна роля, вече друг ще разпределя нещата и дано получи своята лична самостоятелност. Там, където трудно сте се справяли ще се появи нов обезпечаващ вариант. Ден на проверка. Отделете своите хора от чуждите.

5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Стрелец
Този ден носи преобразяване, слага край на един маскарад и на преструвките в отношенията. Ще се случват събития, които ще ви показват кой и доколко ви цени и подкрепя. Не чукайте на затворените вече врати. Не отговаряйте на тези, с които времето и изборите в живота са ви разделили. Ще се почувствате друг човек и ще видите една ситуация в истинската и светлина.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Козирог
Луната навлиза в Рак и в следващите два дни ще бъде в опозиция на Венера и Плутон от Козирог. Предстои болезнено преобразяване. Виждате близки и роднини в нова светлина. Очертават се спорове за имоти или искания, които трудно ще удовлетворите. И партньорът до вас се държи като леден крал или кралица. Ще се наложи да правите болезнени компромиси и да поемате чужда грижа.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Днес всеки се пази, не е склонен да допуска непознати в личната си орбита и в обятията си. Увеличават се дистанциите дори и с най-близките ни хора. Даваме си сметка на кого наистина може да разчитаме и кой е с нас само поради някаква полза или облага. Не планирайте за утре важни срещи, на които може да бъдете убедени да сключете неизгоден договор. Бъдете себе си.

5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Риби
Днес за вас действа пръстът на съдбата. Предстоят съдбовни събития особено за родените в първата декада. Ще се окажете вплетени в играта на други двама. Нищо да не се прави на инат. Може да привлечете тези, които от доста време са обект на чувствата и вниманието ви. Тенденцията е да изместите конкурентите от топлото им местенце на работното място или от нечие желано от вас сърце.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве \монитор

Публикувана на
22 Ноември 2021 година