Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

На кои ще им тръгне като по вода след ЧНГ

Видяна: 10553 пъти

Новата година приближава с бързи темпове, а заедно с нея идват и астроложките прогнози. Открояват се няколко зодии, на които със сигурност ще им върви и ще се радват на късмета си през годината на Водния Тигър. Искате ли да разберете дали сте от тях? 
Овен

Представителите на тази зодия се славят с лидерските си качества и високата си целеустременост, затова и успехите им през идната година ще са в работен и професионален план. Вие, Овни, ще осъществите голяма част от мечтите си и със сигурност ще надградите знанията и уменията си. Повишение в работата или разширяване на бизнеса не са изключени. Продължавайте да се развивате и да трупате нови знания. Астролозите съветват да поставите ясни цели в началото на годината и след това да действате по осъществяването им, като пак споменаваме – късметът ще е на ваша страна.
Рак
Раците са доста податливи на чуждите емоции и мнения, но през новата година трябва да се обърнат към себе си. Не се оставяйте на хората да ви контролират и манипулират, игнорирайте токсичните приятелства и работете над себеусъвършенстването. Успехът ви е гарантиран във всеки един аспект от живота. В професионален план не се колебайте и правете добри инвестиции, а в личен и любовен – ако сте необвързани, през тази година ще постигнете голям успех в любовните взаимоотношения.
Дева
Успехът на Девите през новата 2022 година също се крие в работен и професионален план. Инвестирайте в нови знания и умения, като това ще ви се отблагодари десетократно. Работете здраво, но и си набавяйте нужната почивка, за да не рухнете психически. Преследвайте целите си стремглаво и ще усетите как плановете ви се осъществяват с лекота. Съдбата може да ви подтикне към действия, които да ви направят разпознаваеми и популярни. А ако се интересувате от любовта и имате половинка, през първите 5 месеца от годината е най-подходящият период за сключване на брак – предложението ще почука на вратата ви!
Козирог
Познатите ни работохолици ще жънат успехи през 2022 г., като те ще са напълно заслужени и отработени. Астролозите съветват също да обърнете по-голямо внимание на новостите и тенденциите, тъй като научаването на нови неща определено ще ви е в полза за развиването на кариерата ви. Ако сте необвързани – лятото е периодът, в който да очаквате генерална промяна в любовните отношения. Обвързаните съветваме да не бъдат толкова егоистични и да отделят нужното внимание на любимите си хора.
Риби
Промени, свързани с работата и финансовото състояние, ще ви очакват през идната година, Риби. Но не се притеснявайте – възможностите за развитие и натрупване на нови материални блага никак няма да са малко, затова ще е нужно добре да премислите избора си. В любовен аспект необвързаните ще се радват на внимание от противоположния пол, а обвързаните – на здрава и хармонична връзка.
Actualno.com

Публикувана на
21 Ноември 2021 година