Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Символи на късмета вкъщи

Видяна: 22509 пъти

Суеверни или не, всеки иска малко късмет в живота си и в дома си. Въпреки че много традиционни съвети вече са надживели своята полезност, въпреки това някои символи на късмет продължават да се съхраняват в много домове, счита се, че те носят истински късмет, здраве и щастие в къщата.
Подкови - символи на късмет
Първото нещо, което вероятно идва на ум на всички, когато споменавате неща, които носят късмет. Всъщност се смята, че късметът винаги е на кон, а подкова окачена на входната врата на къща, може да донесе щастие на жителите му. Вярно е, че положението и според някои трябва да е с „краката“ нагоре, така че късметът да не свършва, но според други „краката“ надолу, така че богатството буквално „пада“ върху тези под него. Също така е важно подковата да бъде окачена на правилното място. За да направите това, трябва да я запознаете с къщата като я носите във всяка стая. И когато интуицията ви подскаже, че това е мястото...
Камбана
Има вярване, че злите сили са страхливи по природа, поради което много се страхуват от силни звуци. Особено неприятно за тях е, когато звуците се повтарят често и силно. Камбаната е cudesен начин да защитите дома си от злото око и да поддържате семейството си в хармония. В старите времена камбаната е била подарена на изключително почитани и уважавани хора. Закачете я на място, където той ще звъни най-често. Вслушайте се в звъненето и и веднага щом започне да звъни по-тихо или по-малко мелодично - това е сигурен знак, че камбаната е поела твърде много отрицателна енергия - сменете я с друга.
Пясъчен часовник
Този символ на късмет ще ви помогне да избегнете неприятни ситуации в живота и винаги ще казва на интуицията ви как да се справите по-добре. И разбира се, пясъчен часовник може да бъде cudesна декорация за вашия дом.
Слон
Тези големи, добродушни животни се считат за мъдри, разумни и издръжливи. Поради тези причини те несъмнено представляват символ на късмет. За да предпазите семейството от неприятности и да донесете хармония, е необходимо да поставите в къщата миниатюрна (или по-голяма) фигурка на това добродушно животно.
Ябълки
Ако имате нужда от просперитет и щастие в къщата, винаги трябва да държите пресни ябълки на масата. Не можете да ги докосвате и периодично трябва да се сменят с нови. Тогава никога няма да има тъга и неприятности в семейството.
Свещи
Свещи, изработени от висококачествен чист восък са символи на късмет и голяма енергия. Необходимо е да поставите няколко големи и малки свещи в къщата, да ги запалвате периодично и тогава те винаги ще поддържат добра енергия в къщата и ще ги предпазват от лоши, носейки мир и щастие в семейството. Но свещите трябва да са църковни или просто запалени свещи. /Actualno.com

Публикувана на
20 Ноември 2021 година