Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво вещаят звездите за следващите 7 дни

Видяна: 10919 пъти

Овен 21 март – 20 април
20-и е хармоничен ден, в който с всеки може да се разберете. Не нарушавайте спокойствието си и не се намесвайте в живота на околните. В този ден виковете вредят и разболяват повече, отколкото си преставяме. 21-и идва с новини, за които някой ще почерпи. Това е и най-добрият ден за сключване на брак в този месец. Ден на леденото сърце е 22-и. Трудно ще пробиете защитната обвивка на тези, с които се срещате и преговаряте. Дистанциите се увеличават. 23-и е най-рисковият ден за периода. Не преговаряйте, не се обвързвайте с договори. Вероятно да работите за чужд интерес и да изпаднете в тежки зависимости. 24-и отваря възможност само за една точно определена работа и цел. Съветът е в този ден да не приемате много ангажименти. Един силен и победоносн ден за вас се очертава 25-и. Ще постигнете важна цел и ще уредите проблем, който ви мъчи отдавна. Пътувайте! Може да подпишете изгодни договори. 26-и е ден за учене и промяна в обучаващите програми. Добре е да се запишете за нов квалификационен курс. Опреснете знанията си и по езика, който ползвате.
Телец 21 април – 20 май
Започваме с най-добрия уикенд до края на годината за сключване на брак. Денят нa 20-и е светъл и хармоничен. Всеки проблем може да се реши с преговори и взаимни отстъпки. Препоръчват се и физически упражнения. Ден за песни, танци и веселие е 21-и. Разтоварваме натрупания стрес. Правете това, което ви зарежда. На 22-и ще получите това, за което сте се постарали или сте неглижирали с действията си в миналото. Предстоят мъчителни срещи. Лъжата ще се рекламира и ще се представя като единствен възможен вариант на 23-и. Както и да постъпите ще сбъркате и ще попаднете в капани. Работете самостоятелно и с лични средства. Може да постигнете връх в кариерата и да подпишете изгодни договори на 24-и. Вземете от работата и от живота това, което ще ви осигури максимална подкрепа. На 25-и може да се окаже, че смятаните за врагове всъщност може да станат приятели. Вървите към съюз, който ще ви осигури защити на много нива, но ще се наложи да направите и компромиси. Не взимайте окончателни решния на 26-и и не започвайте нищо важно, ако не сте достатъчно информирани. Потърсете сами правилното решение.
Близнаци 21 май – 21 юни
Луната е в Близнаци през уикенда. На 20-и във всичко може да се намери изход и компромисен вариант. Символ на деня е човешката душа. Денят на 21-и се управлява от висшата любов и е много благоприятен за сключване на брак. Отпуснете си душата, направете предложението, което ще ви извади от кризата и ще обезпечи живота ви в бъдеще. Ще се случват събития, които ще дават повод за почерпка. С навлизането на Слънцето в знака на опозицията ви Стрелец на 22-и, в живота ви ще се появи силен дразнител или предизвикателство. Родители и деца не се разбират. 23-и е ден на мрежата. Всичко предложено може да се окаже капан. Не допускайте нови хора в средата и в екипа си. Предателствата са на всяка крачка. Ще се наложи да се откажете от едно за да може да работите и развивате нещо друго на 24-и. Днес не може да се носят две дини под една мишница - прехвърлете и част от отговорностите. На 25-и действайте активно, сключете нови договори, търсете нова работа. Справяте се с болките, ден на изцеление. На 26-и не бива да се действа първосигнално. Ще извлечете полза от нечия приказливост и самохвалство.
Рак 22 юни – 21 юли
Ден на задушевни разговори и признания e 20-и ноември. Някой се обяснява в любов. Днес и утре са най- добрите дни за сключване на брак и любовно обвързване. Денят на 21-и е благоприятен за нови начинания, които ще ни издигнат на по-добри позиции в работата и в живота. Старайте се да запазите самообладание, независимо какво се случва. 22-и е ден на преобразяването. Хора, с които до момента сте имали близък контакт се отдалечават, а по-далечните ви стават близки. Луната от вашия знак на 23-и е в опозиция на Венера и Плутон. Очертават се проблеми в секса и личните връзки. Някой прави неприятно разкритие в социалните мрежи, а друг ще се почувства разголен и изваден на показ. На 24-и положете усилия, нужна е активност от ваша страна. Може да постигнете търсения компромис и да склоните някого да ви направи отстъпки. Символ на 25-и е колесницата на победата. Планирайте пътувания, срещи и преговори на място. Осъществяват се взаимно изгодни сделки. 26-и е ден за проучване на пазара. Осведомете се как ще се действа при нови условия. Подновете стопиран учебен процес.
Лъв 22 юли – 22 август
20-и е денят, който се свързва с човешката душа. Сексът е противопоказен, скандалите също. Опитайте да усетите нуждите и мислите на другия и да разберете неговата гледна точка. Като чудесен ден за нови начинания се очертава 21-и. Действайте в различни посоки и не се отказвайте от нито едно предложение. Не прекалявайте с пиенето и стимуланите. На 22-и слизате на земята с едно неприятно разкритие. Добре проучете хората, с които смятате да вървите заедно в бъдеще или да работите съвместно. На 23-и не се подписват нови договори, ограничават се преговори и контакти с хора, които и друг път са ви лъгали. Лош ден за сключване на брак. Започвате с проблеми на 24-и, срещате недоверие и спънки. Почти към края на работното време късметът ви се отпушва и за няколко часа ще свършите всичко важно. Не планирайте пътувания. 25-и е ден на неочаквани обрати и конфликти. Вървите към изясняване на отношения. Ден на подадените ръце след тежки изпитания и конфликти. На 26-и може да водите дело и да решите важен спор. Лесно се усвояват знания. Сънищата носят нужните ви решения на проблема с близък.
Дева 23 август – 22 септември
За родените около 1-5 септември 20-и носи рискове, особено ако в отношенията няма баланс и хармония. Не правете забележки, не се шегувайте с неща, обидни за присъстващите. На 21-и не си позволявайте алкохолни или друг тип злоупотреби. В момент на слабост може да се съгласите с нещо вредно за вас или да вземете участие в неизгодни и рискови начинания. От 22-и може да имате нов шеф или да влезете в група, в която се спазват правила, с които трудно ще се напаснете. В отношенията ви с партньори се прокрадват ледени нотки. За 23-и съветът е да ограничите контактите в социалните мрежи и да не подписвате нови договори. Не взимайте заеми и останете максимално независими в средата си. На 24-и всичко може да се постигне, стига да си достатъчно мотивиран. Не напрягайте очите, следете кръвното. 25-и може да бъде един от най-успешните и творчески дни за месеца. Време е за преговори и делови срещи. Денят носи и изцеление. Може да изкарате допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност на 26-и. Рекламирайте се, запишете се за курс, който ще ви даде сертификат.
Везни 23 септември – 22 октомври
На 20-и не превишавайте правата си и не позволявайте да ви подтискат. Успех ще има в тези начинания, в които всичко е добре пресметнато и дозирано. Ден за пречистващи и прочистващи дейности. Добре е да се спазва диета. Ще има поне една важна и добра новина за вас на 21-и. Ще се похвалите с победа. Някой прави предложение, а друг ще се ожени и като цяло животът ви тръгва в една по-добре уредена посока. На 22-и се случват събития, които ще позволят да видите някого в истинската му светлина. Сега е моментът да направите това, което от доста време отлагате. Проблемен и рисков ден е 23-и. Трудно ще задържите позициите си. Не споделяйте нищо важно, не подписвайте нови договори и не взимайте кредити. На 24-и не започвайте няколко дела или ангажимента. Концентрирайте силите си само върху най-важната задача и към нещата, които не могат да се отложат. 25-и е успешен ден. Идват награди за добре свършената работа. Всичко може да се постигне и уреди. Лесно се усвояват знания и кармични уроци на 26-и. Запишете се за нов курс, който ще ви помогне да се устроите в нова среда.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Може да се уредят разногласия в имотен, професионален и бизнес план на 20-и. Денят се свързва с човешката душа. Съобразете се с изискванията и нуждите на другите. 21-и е чудесен ден за обвързване в любовен и делови план. Сключените днес договори и брак ще се крепят дълги години на любовта и взаимното зачитане. 22-и е ден на презареждане. Там, където трудно сте се справяли ще се появи нов обезпечаващ вариант. Ден за самостоятелна игра е 23-и. Помагайте доколкото можете на близките си, но не допускайте намеси в своя живот и избор. Постойте край огън, прочистете мислите и ще намерите решението. На 24-и се движите към целта. До края на деня може да подпишете изгодни договори.Не позволявайте да ви разконцентрират околните с техните проблеми. Поемайте умерени рискове на 25-и и не се обвързвайте с хора, които не познавате добре. Доверете се на родителите и подкрепете децата.Не яжте тежка храна и не казвайте тежки думи. На 26-и не отивайте никъде неподготвени, без нужните документи и сертификати. Може да влезете в конфликт с началниците. Усещате, че малко неща зависят от вас.
Стрелец 23 ноември - 21 декември
Може да се разминете с пътуване на 20-и и да влезете в противиречие с близка жена. Опитайте да разберете гледната точка и нуждите на хората до вас. Не пренебрегвайте близките. 21-и носи експлозии в чувствата, особено ако сте притеснени и ограничени. Контролирайте се, алкохолът е лош съветник. На 22-и ще се случват събития, които ще ви показват кой ви цени и подкрепя. Не отговаряйте на тези, с които времето и изборите в живота са ви разделили. 23-и е ден на мрежата, на желанието да уловиш другия в прегръдките си или да му вземеш парите. Някой ще действа и по двете линии. Навлизащият в Стрелец Меркурий задвижва делата ви на 24-и. Пътувайте, преговаряйте, търсете начини за допълнителна печалба. Важното е във всеки момент да знаете към какво се стремите. На 25-и може да направите силен ход. Водете преговори, подпишете нови договори, търсете нови партньори. Може да се поемат умерени рискове. Директно или по заобикален начин ще получите важна информация на 26-и, която ще позволи да направите правилния ход в бизнеса и в личните отношения. Бъдете наблюдателни.
Козирог 22 декември – 20 януари
Този уикенд сме подвластни на любовта, чудесен момент за предложения и сключване на брак. На 20-и се старайте да запазвате добрия тон в комуникацията. Бъдете дипломатични, независимо усложненията в общуването. Печели компромисната игра и политика. 21-и е най-добрият ден в месеца за скючване на брак. Любовта ще покровителства съюзите. Луната е в Близнаци. Настава колебание кого да изберем. Оставете избора на сърцето. На 22-и виждате близки в нова светлина. Очертават се спорове за имоти. Бъдете особено внимателни на 23-и, може да направите необмислено пазаруване по телефона. Не се доверявайте на реклами. Някой ще ви стовари неприятен ангажимент. На 24-и ще се почувствате горди от себе си. Вечерта чакайте покана и предложение, които ще помогнат да се внедрите на по-добро място за работа и живот. Ден за пътуване е 25-и. Идете там, където смятате да осъществите делова връзка или да намерите ново място за работа и живот. На 26-и получавате право на достъп до важни позиции. Добре е да се включите в нов учебен процес или да се запишете за някакъв курс.
Водолей 21 януари - 19 февруари
Всеки проведен разговор на 20-и ще сближава. Ден за уединение, за тихи семейни занимания и разтоварващи диети. Денят е добър за покупко-продажби на животни. На 21-и действайте активно, поемете отговорностите. Едно обаждане ще ви извади от застоя и ще предложи по-добър вариант за бъдещето. Нещата ще се развиват изгодно за вас. На 22-и всеки се пази, увеличават се дистанциите дори с най-близките ни хора. Не планирайте за утре важни делови срещи. Бъдете себе си. 23-и е ден на мрежата. Отлагайте за утре срещите, важни за бъдещето ви. В живота ви се появява опасно изкушение и изкусител. На 24-и получавате това, към което отдавна се стремите. Всичко ще става много по-лесно и бързо. Действайте целенасочено и методично. За родените около 1 февруари, 25-и носи напрежение, изпитва чувствата. Едно пътуване ще ви срещне с хора, които задълго може да останат в живота ви. Не отивайте никъде на 26-и без да сте готови с няколко варианта на действие. Проверявайте всички важни факти, търсете начин да се сдобиете с актуална допълнителна информация по важните въпроси. Спазвайте закона.
Риби 20 феврури – 20 март
Родените около 1-5 март може да бъдат въвлечени в неприятни и двойнствени връзки на 20-и. Скандалите разболяват. Старайте се да туширате напрежението и да се разберете мирно. Започнете общо прочистване на тялото, почистете дома. 21-и е подходящ за обвързване. Не правете необмислени крачки. Ще има усмивки и сълзи. На 22-и действа пръстът на съдбата. Предстоят съдбовни събития, особено за родените в първата декада. Може да привлечете тези, които от доста време са обект на чувствата ви. На 23-и правите удобни за околните личните си амбиции и намерения. Някой хитрец ще се опита да ви зариби със собствените си идеи и дано удари на камък. Преградите по пътя лесно ще се преодолеят на 24-и. Действайте с оптимизъм, не позволявайте да ви сплашват. Бъдете настойчиви. Преди заспиване си поръчайте сън, в който до видите развитието на делата си в бъдеще. 25-и е ден за поемане на умерени рискове. Сключете нови договори, споразумейте се за цени на стоки, услуги и доставки. На 26-и е важно се разберат и парират плановете на конкуренцията. Търсете на всички нива допълнителна информация.монитор

Публикувана на
20 Ноември 2021 година