Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво да не правим тази събота

Видяна: 20008 пъти

Овен
Днес може да разделим неделмото преди и да постигнем съгласие по спорните въпроси. Не си нарушавайте спокойствието и не се намесвайте в живота и избора на околните. В този ден виковете и крясъците вредят и разболяват повече отколкото си преставяме. Движете се по линията на най-малкото съпротивление, усмихвайте се повече и се опитвайте да разберете другата гледна точка.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Телец
Денят е светъл и хармоничен. Всеки проблем може да се реши с преговори и взаимни отстъпки. Препоръчват се и физически упражнения водещи към хармония. Не отивайте в крайности и не изказвайте крайни мнения. И ако нещо не ви устройва кажете го по дипломатичен начин. Не убивайте птици и не се дръжте грубо. Оставете амбициите за утре. Днес си подредете дома.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Днес във всичко може да се намери изход и компромисен вариант. Две на пръв поглед неприемливи и противоречиви становища може да се обединят и двете страни да се разберат. Символ на деня е човешката душа. Опитайте да се разберете без викове и крясъци. Търсете точката която служи за обединител на интересите ви и започнете от там да търсите решението.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
Ден на задушевни разговори и признания. Някой се обяснява в любов. Днес и утре са най- добрите дни за сключване на брак и любовно обвързване. Проличават си хората, които имат общ път, привличане и симпатия един към друг. Лесно ще се решават спорове. Днес кръвта се обновява, връзките и отношенията ни също. Сложете край на изчаквателния период и си устройте живота.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Лъв
Денят се свързва с човешката душа. Сега е момента да проведете искрени и задушевни разговори, да уточните позициите си и да разпределите ролите у дома и в делови план. Сексът е противопоказен, скандалите също. Опитайте да усетите нуждите и мислите на другия и да разберете неговата гледна точка. Нищо няма да решите с викове и крясъци, само качвате кръвното.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
За родените около 1-5 септември денят носи рискове, особено ако в отношенията няма баланс и хармония, ако се отива в крайности и се проявява агресивност. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите. С всички сили се стремете да поддържате равновесието в отношенията и да не предизвиквате околните. Не правете забележки, не се шегувайте с неща, обидни за присъстващите.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Ден на равностойност в избора и в играта. Не си превишавайте правата и не позволявайте да ви подтискат. Успех ще има в тези начинания, в които всичко е добре пресметнато и дозирано. Спазвайте партньорските уговорки и не се отмятайте от дадената дума. Не си нарушавайте спокойствието и ценете чуждото осамотение. Ден за пречистващи и прочистващи дейности. Добре е да се спазва диета.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Днес може да се намери решение на спорните въпроси и да се уредят разногласията в имотен, професионален и бизнес план. Не бъдете едностранчиви. Търсете различни решения, които ще устройват цялото ви семейство. Трябва да сте гъвкави и съобразителни. Денят се свързва с човешката душа. Съобразете се с изискванията и нуждите на другите, дано и те се съобразят с вас.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Може да се разминете с едно пътуване и да влезете в противиречие с близка жена. Луната ви гледа в опозиця от знака на Близнаците. Търсете странични варианти, чрез които да осъществите плановете си. Опитайте да разберете гледната точка, нуждите и намеренията на хората до вас. Не пренебрегвайте близките, които поемат и част от вашите товари. Денят се свързва с човешката душа.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Старайте се да запазвате добрия тон в общуването и да не влизате в конфликти. Днес скандалите разболяват и вредят повече отколкото си представяме. Бъдете дипломатични и тактични, независимо усложненията в общуването. Нищо няма да се реши с ултиматуми и кавги. Печели компромисната игра и политика. С мил жест на внимание ще получите това, което искате.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Днес всеки проведен разговор ще сближава, ще разкрива нуждите ни и тези на другите. Давате си сметка как може да привлечете някого и как да изгладите отношенията с друг. Ден за уединение, за тихи семейни занимания и разтоварващи диети. Бъдете скромни, ламтежът в този ден привлича хора, от които после трудно ще се отървете. Денят е добър за покупко-продажби на животни.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Риби
Родените около 1-5 март променят програмата си, влизат в неприятни и двойнствени връзки и привличат опасна конкуренция. Крясъците и скандалите разболяват. Старайте се да туширате напрежението и да се разберете мирно и тихо. Започнете общо прочистване на тялото, почистете и дома, направете инвентаризация на личните връзки. Днес мръсотията лесно излиза и се маха.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве \монитор

Публикувана на
20 Ноември 2021 година