Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Готова е нумерологичната прогноза за догодина

Видяна: 22509 пъти

Нумеролозите вече са почти готови с всички прогнози и анализи за идната нова 2022 г. – годината на Водния тигър. Нека видим какво имат да ни кажат числата и на наша страна ли ще са през следващата година.
Преди да започнем, трябва да видим коя дата ще бъде водеща тази година. Съберете всички числа от годината и ще получите сбор от 2+0+2+2 = 6. Това ни показва, че цифрата шест ше бъде главна. Числото 6 символизира креативност, амбициозност и смелост, а от друга страна трите двойки ни показват, че трябва да се справим със задачите сами, тъй като 2 символизира самодостатъчност. Това точно се вписва в посланието на Водния тигър, който е свободен, силен и независим.
Финанси и работа през 2022 г.
Тази година истинските късметлии, че са творчески насочените личности. Това не бива да обезкуражава останалите, но с предимство са творците. Креативността ще е от голямо значение, както и самоусъвършенстването. Започнете да премисляте старите си стратегии и създайте нови за по-лесно и сигурно осъществяване на целите ви. Тъй като сме в годината на Водния тигър, независимостта също е от значение. Следвайте собствената си интуиция на работното място и покажете открояващо се мнение. Вслушвайте се в съветите и желанията на колегите си, но не се оставяйте да бъдете заблудени. Пазаруването и харченето по магазините със сигурност ще е вашата терапия през 2022 г. Не е изключено дори да дадете прекалено много пари за ненужни вещи. Обмисляйте внимателно покупките си.
Всеки се интересува от това по какъв начин ще се развие любовния му живот занапред. Смело заявяваме, че шестимата от сбора ще внесат доза романтика във всяка душа. А трите двойки сами по себе си ни подсказват, че трябва да обърнем повече внимание на половинката си. Направете символичен и важен подарък, сближете се, прекарвайте повече време заедно и разнообразете връзката си с неща, които досега не сте правили. Главната Шестица пък не е изключено и да създаде чувството за уединение у нас. Времето само за себе си е много важно за цялостното състояние на човек, затова когато тялото и душата ви ви дават сигнали да се отделите от шумните компании – послушайте ги. Ако не сте намерили половинката си в живота, ще трябва да бъдете доста търпеливи тази година. Не посещавайте прекалено претъпкани места, а когато правилният човек се появи – ще усетите на момента. ;
Настроение и здраве през 2022 г.
Главната Шестица се свързва с оптимизъм, добри дела, така че със сигурност новата година ще е по-благоприятна от предната. Числото 6 също спомага за балансирането на душата, за вътрешната хармония, радостта и спокойствието
/Actualno.com

Публикувана на
19 Ноември 2021 година