Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Проф. Кантарджиев вдига сватба

Видяна: 21160 пъти

Поводи за радост предстоят на пофесор Тодор Кантарджиев, узна HotArena. През следващата година ще почерпи за сватба, а младоженци ще бъдат синът му Весел и половинката му Илиана.
Наследникът на епидемиолог и половинката му вече имат син, а бъдещата булка е в трескава подготовка за глямото събитие, като сподели в социалните мрежи, че се е впуснала в търсене на булчинска рокля. Тя бе засечена на обиколка в бутик за официални тоалети, но не издаде на какъв модел рокля се е спряла.
В тайна се пази и датата на предстоящото събитие като най-вероятно младите са избрали да се вземат през топлите месецина следващата година. В края на този ноември пък първородният внук на проф. Кантгарджиев ще навърши годинка. Синът му Весел, който също е лекар с безупречна репутация, го кръсти Тодор, на баща си. Надеждите във фамилията са и той да продължи лекарския занаят. Снахата на Кантарджиев не е публична личност, но е уважавана в лекарската гилдия.
Доктор Илиана Георгиева е завършила Медицинския университет в София и гради успешна кариера. С Весел са заедно от няколко години, пише Ретро. А съвсем скоро тя ще се представя и с неговата фамилия.

Публикувана на
19 Ноември 2021 година